- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Повръща ми се
Не разбра какво искам да кажа.Да , способен съм до голяма степен в почти всичко , с което се захвана , обаче дотам.Никога професионалната реализация не е била моя мечта.
Иначе тя ме остави да и кажа как са нещата.Лошото е , че ми е ясно , че може би никога не е гледала на мен по начина , по който я гледах аз.Щеще да ме покани да излезем ,вместо да се разходи с приятелките си и моя букет и да отиде после на море.Гадното е , че макар и да не знае какво иска може би , всички почти сме като нея.За съжаление не мога да я обвиня , че не изпитва същите чувства , каквито аз изпитвам към нея.
Това е. Сега дишай дълбоко и скоро ще ти отмине. Няма за какво да съжаляваш, гледай напред. Големите проблеми каляват, но постоянното присъствие на малките също ни се отразяват тежко. Понякога се чудим кога ще свърши и докога трябва да стискаме зъби. Рано или късно получаваме глътка въздух.
В момента сигурно няма как, но когато усетиш първата възможност, отмести очи от цялата чернилка, в която си се фокусирал. Сам знаеш, че е по-трудно да се бориш, отколкото да се предадеш, но че трудният път си заслужава.
А слушайки отстрани и на мен не ми се нрави момичето от историята ти. Може и да не я познавам, но впечатлението ми е, че не ти подхожда. Жива и здрава да е! Пък на теб ти пожелавам да не се срещаш повече с несподелената любов.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.