.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Hybrid View

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    В самата им опаковка пише всичко.

Но нямам особено добри впечатления за тия тампони.
    Чела съм по други форуми, че тампоните не позволяват изцяло изхвърлянето на мръсната кръв и точно поради тая причина, е напълно възможно развиването и наличието на инфекции.

^При неправилно поставяне се усеща дискомфорт при навеждане и движение. Ако е поставен както трябва не се усеща никаква болка. Не е нормално да изпитваш болка.

А девственото момиче, дето ще ходи на река ... не бих рискувала девствена да си пъхам тампони и т.н. Да, хименът е разтеглив, има дупки по него и т.н., но аз не бих го направила.

Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    В самата им опаковка пише всичко.

Но нямам особено добри впечатления за тия тампони.
    Чела съм по други форуми, че тампоните не позволяват изцяло изхвърлянето на мръсната кръв и точно поради тая причина, е напълно възможно развиването и наличието на инфекции.
    Затова е абсурдно да се ползват тампони през цялата менструация. Само най-силните дни, а после оставяш да се "оттече".
    Между другото последно като бях на гинеколог, той ми препоръча да не използвам. Не е хубаво да се слагат такива неща във вагината.
    Да, удобни са, прекрасни са, с тях се спи чудесно (говоря за следобедна дрямка де, в никакъв случай цяла вечер), но не са здравословни.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си