- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дали е възможно (въпрос от потресен човек)
О...БОЖЕ...МОЙ...!!! Не знам, каква да кажа...ама сериозно на снимка 6 това, което си мисля, че се предполага, че е ли е??? One word - YOU GOTTA BE KIDDING ME!!
Вярно, погнусена съм...но не е нещо, което няма да превъзмогна със сигурност! Сега си свалям стоножката и сръбския филм...утре ще давам коментари![]()
Ее, ужасно гнусна работа е, определено! Но ако не мислиш за него, не ти пречиНо пък иначе филмите ще ги погледна, та да видим
![]()
Даа 6 снимка просто е незнам нямам думиУтре обаче ще си го изтегля да го гледам.
Кое точно е извратеното на това да гледаш нещо? Не лъскаме на т'ва нали?
Това, че съм поискала да видя дадено нещо не означава, че се възбуждам от него, а това би ме направило извратена. Поисках да видя и след което се стъписах, но това, че не започнах да се превземам как няма да спя и т.н. не ме прави извратена. Ако бях почнала да говоря как ми е харесало и искам и аз, тогава вече ме наречи извратена и луда, но това, че съм го подминала без да се впечетля особено, не ме прави такава! Вярно, гадно е, тези момичета не са с всичкия си, но какво ще промени това, ако почна да пиша как никога няма и да искам да чуя за секс и тем подобни? Надявам се ме разбра![]()
Аз тая нощ ги сънувах тия гадости...земии.... бляк wtf чувствам се ужасно![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Бе за какви снимки става дума.. ? От някой филм или какво ?
Извратен народ ей. Тва любопитството е нещо опасно.![]()
Welcome to the Jungle...
Аз вече не съм любопитна,умря ми котката след като изгледах Сръбски филм, 2g1c 1m1j и разните му такива гнусотии...ей така от едното любопитство и си оставам damaged forever!
maDamn
Как червото и е излязло през гъза![]()
Изтеглих си го това нещо и направо съм потресенаОсобено на едно място как и мърда корема с ръка отвътре Е НЕ ...
Представях си го по-гнусно честно казана. Даже и влязах в сайта да я видя ква е тъпачка ... да в и кажа голям ИДИОТ Е
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Как Можете да я гледате тая гнусотия бе хора, че и да я сваляте , аз само от снимка 6 съм депресиран , а пък вие!![]()
а бе аз пък кво съм седнал да се чудя , хора всякакви!![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Гледал съм 2 girls 1 cup, 1 man 1 jar, 1 priest 1 nun, Human Centipede 1/2, Caniball Holocaust и това със завирането на ръката до лакътя и т.н. и честно казано не съм се погнусявал чаааак толкова. Този Сръбски филм ми е интересен какъв е, не съм го гледал. Има само 1 вид клипчета които никога няма да гледам е и те са от вида на Cock Chopper. Вероятно се досещате какво става. Разказвали са ми за клипчета дето си режат хуя, ташаците, закачват си пиратка за хуя и тя гърми и т.н. и т.н. Всякакви простотии има из нета няма какво да се учудвате. Сега не бих гледал отново гореизборените и не ви препоръчвам да го правите. На хора с по-слаби нерви би им се отразило много сериозно върху психиката.
Grotesque - филма ... Като говорим... беше много гаааааааааааааадно. !!!
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Ей хора....не ви ли прилича на роза?![]()
![]()
![]()
Ебаси асоциацията ама няма начин просто ;д