- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- С какво се обезкосмявате долу
Кола маска :d
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
мен шък ще ме е срам при козметик..със самобръсначка..нямам др избор..не търпя на болка..усобено там!
С самобръсначката.Колата не мога да я търпя,пробвах веднъж,ноо просто....
Не търпя на болка =>самобръсначка.Гадното е,че се появяват едни червени пъпчици и се чудя с какво кремче да се мажа,за да се успокои кожата и да не се появяват пъпчиците.Някаква идея?
^^ крем Здраве или Бочко![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Ми отначало като започнах бях на 11 и до 13-14 бях със самобръсначка но сега с епилатора...Много съм мислила за кола маска но много ме е срам,и за това не ходя...А четох някъде че най-много боли сутрин а най-малко от 15-17.Вярно е ,че малко боли с епилатора но търпя,защото с самобръсначката мязам точно на крастава и космите ставаха много и по твърди и остри,и трябваше всеки ден да се почиствам,а сега с епилатора някъде 10 дни че и повече вече.Пробвайте,боли но не е болка за умиране а и се свиква,1,2,3 път малко е по така но се свиква на болката и вече дори не ми прави такова впечатление.А най-добрта ми приятелка ги маха с пинсета,казва че отнемало повече време но махало космите с корена и някъде 1 месец не почиствала след тва ,защото нямало нужда!!!
С каквото падне, като цяло. Не обичам със самобръсначка, щото ми стават рани, растат бързо. Предпочитам епилатор/ кола маска, но бая ме боли. Само с крем не се обезкосмявам, че е голяма мацаница.
Everything changes, but beauty remains ...
кола-маска !
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
а някой ползвал ли е лентите за тяло, там отдолу :Д
На 2 седмици при козметичката ми.
МОМИЧЕ СЪМ!!!
4-5 със самобръсначка? Сериозно ли беаз съм гладка само няколко часа след самобръсначката, после е ужас, нито си гладък нито са пораснали достатъчно за да ги махнеш отново.
Да питам фото или лазерна там за отдолу става ли?
BloodyMeri Би трябвало да ставам. Разрови се в нета по тоя въпрос.
Самобръсначка вече.
:с
Кола маска. В началото и аз със самобръсначка бях, защото не исках да ме боли, но сега не бих се върнала пак на нея. 1път в месеца на козметик, 10мин стискаш зъби и това е. Сама нищо не мога да направя...
и няма от какво да ви е срам, на козметичките нали това им е работата, по цял ден само такива гледат
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената, или цял живот оставаш зад кулисите!
-------
Where did my cookie go? O.o