.
Затворена тема
Страница 58 от 81 ПървиПърви ... 84854555657585960616268 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 426 до 1 450 от общо 2013
    Мега фен Аватара на CupcakeKitty
    Цитирай Първоначално написано от adoreher Виж мнението
    ся шсе намеся пак ;3
    супер супер супер тъпо е
    като кажете на момиче че е комплексирано
    щото обича да се снима и да си пуска снимките
    и да и правят комплименти
    че кое момиче не обича да му правят комплименти
    и да показва че е красиво?
    не ми отговаряй
    реторични въпросчета ;3
    не отговарям
    допълвам

http://ask.fm/CupcakeKitty/answer/26000050505936

Мега фен Аватара на Chacho
    На мен ми е ясно, че сте прави за себе си. Важното е другите да ви видят що за стока сте. Нямам кво повече да ви кажа. Сами ще си направите избора как ще приемате критиката.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Голям фен Аватара на adoreher
    добре, айде
    обясни ми
    как от снимките и /моите, нейните, се тая/
    стигна до извода че има комплекси?
    ква стока сме?
    такава квато се харесва и обича да се показва?
    и тва ме прави примерно нестойностен човек
    или няква тъпа?
    ено е да живееш за някви likes във фейсбук и да не можеш да заспиш ако не си напишеш статус
    който да гласи
    prashtaite mi smscheta za leka nosht bebencaaaa
    cunki po mucunkiiii :*
    друго е просто да се харесваш и да обичаш да се снимаш
    деазнам.. супер повърхностно мислене изкара
    а мислех че имаш нещо в тая глава

добре, айде
    обясни ми
    ква стока сме?
    такава квато се харесва и обича да се показва?
    и тва ме прави примерно нестойностен човек
    или няква тъпа?
    ено е да живееш за някви likes във фейсбук и да не можеш да заспиш ако не си напишеш статус
    който да гласи
    prashtaite mi smscheta za leka nosht bebencaaaa
    cunki po mucunkiiii :*
    друго е просто да се харесваш и да обичаш да се снимаш
    деазнам.. супер повърхностно мислене изкара
    а мислех че имаш нещо в тая глава
    Защо спориш с хора, които са по-големи от теб, имат повече житейски опит и са по-умни ?
    Във вашите главички е нормално , но отстрани не изглежда така. Колегата това имаше предвид и е много прав. Специално за Китито - мога да се съглася, че не ми харесва качването на толкова снимки , с цел привличане на внимание. Още по-грозното беше когато запозна да се ебава с момчето. Да малко е , да глупавко е още - има един хубав лаф , който много обичам : Хората показват истинската си същност, с отношението си към по-слабите от тях. Замисли се

Голям фен Аватара на adoreher
    аре моля ти се
    познавам хора с по-десет години по-големи от мен
    а на малкия пръст не могат да ми стъпят
    по начина си на мислене
    тва го казвам във връзка с тва
    че годините не винаги отговорят на умствения багаж и следователно мога да споря с набор на баща ми
    ако искам и знам че съм права
    тя не го обижда
    тя е иронична
    и след години той ш е същия
    сички сме минали през тва и сички са ни гаврили
    няма да го осакатим психически
    няма кво да мисля, нормално е красиво момиче да се показва
    и да търси вниманието, което знае че заслужава.

Мега фен Аватара на Chacho
    Снимките само показват откъде идва. Неотдавна дори я защитавах за това, че няма нищо лошо в това да се показва. Няма лошо в това да потърсиш малко внимание. Когато обаче нуждата за такова стане прекалено голяма и се отрази на поведението ти негативно, тогава вече става комплекс.

Миналият път Кити обясняваше, че грозните хора за нея са нещо по-нисшо и не може да ги понася. Дори и всеки да има собствени възгледи, другите хора можем да вземем отношение към тях и да преценим дали да одобряваме или не такова мнение. Аз не го одобрявам, за мен е повърхностно, нетолерантно, необосновано. И точно защото има нужда да се докаже пред себе си и пред другите, си е изградила представи за красотата, ролята й и я определя като безмерно приоритетен критерий за човешките качества. Сама прецени дали на теб ти допада такова мислене.

Мина моментът с тези предубеждения. Сега тази случка. За мен отново е плод на жаждата й за внимание.

Хайде сега Кити да обясни защо действията й не са комплексарски, стига да не избере отново да ни предложи фразата "нямам нужда да се доказвам пред никого", която май важи само тогава, когато й е удобно.

За теб нямам мнение. Предположението ми е, че се впусна в подигравката, защото другите дадоха тон, но знае ли човек. Така или иначе отново не одобрявам постъпката ти.

Момчето сигурно не получава само тук подигравки. Но рано или късно ще ги надрастне. Ако се върне към тази тема след време, надали ще се смее на себе си.
    Последно редактирано от Chacho : 07-28-2012 на 15:43
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от Guardian02 Виж мнението
    Защо спориш с хора, които са по-големи от теб, имат повече житейски опит и са по-умни ?
    до тука и спрях да чета
    сори че се намесвам при положение че не е написано конкретно към мен
    ноооо
    ЗАЩОТО ТОВА ЧЕ СИ ПО- ГОЛЯМ НА ГОДИНИ НЕ ТЕ ПРАВИ ПО- УМЕН!

Мнение не се изгражда само по качване на снимки, изгражда се по цялостното държание на даден човек, което включва и качването на снимки. Колкото пъти видя пост на кити, или се ебава с някого (обижда, ебава, подиграва, etc.), или има снимка (или и двете), което подсказва много за нея като личност. Момичетата, особено така наречените "кифли" много обичат да използват думите "не ме познаваш", само дето човек си изгражда мнение по това, което вижда, а не по това дали те познава или не.

btw, не мисля, че имаше предвид, че годините те правят по-умен, въпреки че е вярно. По-скоро искаше да каже, че Чачо е по-умен от теб.

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Снимките само показват откъде идва. Неотдавна дори я защитавах за това, че няма нищо лошо в това да се показва. Няма лошо в това да потърсиш малко внимание. Когато обаче нуждата за такова стане прекалено голяма и се отрази на поведението ти негативно, тогава вече става комплекс.

Миналият път Кити обясняваше, че грозните хора за нея са нещо по-нисшо и не може да ги понася. Дори и всеки да има собствени възгледи, другите хора можем да вземем отношение към тях и да преценим дали да одобряваме или не такова мнение. Аз не го одобрявам, за мен е повърхностно, нетолерантно, необосновано. И точно защото има нужда да се докаже пред себе си и пред другите, си е изградила представи за красотата, ролята й и я определя като безмерно приоритетен критерий за човешките качества. Сама прецени дали на теб ти допада такова мислене.

Мина моментът с тези предубеждения. Сега тази случка. За мен отново е плод на жаждата й за внимание.

Хайде сега Кити да обясни защо действията й не са комплексарски, стига да не избере отново да ни предложи фразата "нямам нужда да се доказвам пред никого", която май важи само тогава, когато й е удобно.
    като се прибера
    или утре
    обещавам да ти напиша книга за това защо не мисля че съм комплексарка мдам
    пиша го за да не кажете че бягам щото така ми е по- удобно ;*

Повече от фен Аватара на SMALLVILLE
    Град
    Пловдив
    Така е, Китито можеше и да не се заяжда с момчето. Нямаше голям смисъл от това. Иначе има неща за които съм съгласен и с Чачо и с adoreher ама не ми се изпада в подробности в момента. Тука няма и ден без някоя интрига обаче. По-зле сме и от сапунките.

да не е спам.

http://store.picbg.net/pubpic/1D/C5/...b644b21dc5.JPG

http://store.picbg.net/pubpic/5C/90/...7b68d25c90.JPG
    Бъди щастлив с това, което имаш, докато се бориш за това, което желаеш!

http://www.vbox7.com/play:637f3cd2

Цитирай Първоначално написано от JonkataK Виж мнението
    Мнение не се изгражда само по качване на снимки, изгражда се по цялостното държание на даден човек, което включва и качването на снимки. Колкото пъти видя пост на кити, или се ебава с някого (обижда, ебава, подиграва, etc.), или има снимка (или и двете), което подсказва много за нея като личност. Момичетата, особено така наречените "кифли" много обичат да използват думите "не ме познаваш", само дето човек си изгражда мнение по това, което вижда, а не по това дали те познава или не.

btw, не мисля, че имаше предвид, че годините те правят по-умен, въпреки че е вярно. По-скоро искаше да каже, че Чачо е по-умен от теб.
    Ама нали е умна и т'ва не е разбрала... ама спряло да чете момомичето

аре
    Прекалено много спам, не мислиш ли, че е време да пуснеш снимка

ест. само Китито се заяждаше с момчето
    нда де
    всеки за себе си

Мега фен
    Град
    <3
    *аз бих казала, че не е от снимките ^^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Цитирай Първоначално написано от CupcakeKitty Виж мнението
    нда де
    всеки за себе си
    Явни си прекалено слабоумна за да разбереш, че не става дума само за заяждането с момчето, а за поведението ти като цяло.

Цитирай Първоначално написано от SMALLVILLE Виж мнението
    Така е, Китито можеше и да не се заяжда с момчето. Нямаше голям смисъл от това.
    Явни си прекалено слабоумна за да разбереш, че не става дума само за заяждането с момчето, а за поведението ти като цяло.
    да, явно
    ного насериозно приемате тоя форон и съдите за хората по техните постове
    не всеки се държи тук така както се държи в реалния живот
    обяснявам си аз щото съм надута комплексарка

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Поне като се заяждате пускайте снимки,искам да гледам O.O
    maDamn

Повече от фен Аватара на SMALLVILLE
    Град
    Пловдив
    нда де
    всеки за себе си
    Добре, извинявам се. Имах предвид всичките, които го нападнаха за нищо. Хмм, как да се изразя без да обидя някой...Сигурен съм, че ако беше някой красавец нямаше да го нападате. Форума е обществен и всеки може да качва снимки. Кой красив, кой не- няма значение. Някой като не ви харесва, не можете ли просто да го подминете и готово вместо да го тролвате. Пък като ви хареса някой си го коментирайте. Мисълта ми е, че е страшно грубо и глупаво да забраняваш на някой да качва снимки само защото на вас не ви харесва. Не може всички да са красавци. Мисля, че ме разбрахте какво имам предвид. Хайде peace.

http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...71003583_n.jpg

Edit: Какво, лошо ли е да съдиш хората по постовете им? Та нали чрез тях човек си създава някаква представа за мисленето на човека зад никa? Хайде стига глупости моля ти се.Много добре знаеш, че никога не съм се месил в някакви спорове и т.н. ама това е наистина глупаво което го написа.
    Последно редактирано от SMALLVILLE : 07-28-2012 на 16:16
    Бъди щастлив с това, което имаш, докато се бориш за това, което желаеш!

http://www.vbox7.com/play:637f3cd2

Мен не ме интересува как се държиш в реалния живот, а как се държиш тук. Както казах, човек си изгражда мнение по това, което вижда. Във форума си надута комплексарка, в реалния живот не ме интересува каква си. А и като се замисля точно ти взимаш форума на сериозно при положение, че се засягаш толкова много от мнение на непознат.

Мен не ме интересува как се държиш в реалния живот, а как се държиш тук. Както казах, човек си изгражда мнение по това, което вижда. Във форума си надута комплексарка, в реалния живот не ме интересува каква си А и като се замисля точно ти взимаш форума на сериозно при положение, че се засягаш толкова много от мнение на непознат.
    ако се засягах ТОООЛКОВА щеше да е малко по- различно
    http://ask.fm/CupcakeKitty/answer/26000055780452
    последно
    достатъчно е

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Снимки де!
    Бляяя
    maDamn

ако се засягах ТОООЛКОВА щеше да е малко по- различно
    http://ask.fm/CupcakeKitty/answer/26000055780452
    последно
    достатъчно е
    Ако не се засягаше щеше да те мързи да ми отговориш. А ти дори пак ще го направиш.

Хахахах не съм се забавлявал толкова от доста време.. ;D

Аре да не остана назад от детската аудитория

http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...62402220_o.jpg

Ентусиазиран НЕпукист™
    "Господ на небето , OPEL на шосето ! "

Супер фен Аватара на sarin4eto
    Град
    В облаците ;]
    има и по-възрастна аудитория

http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...18914646_n.jpg

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми