- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Баща ми си е имал любовница ;((((
Авторката не ме вълнува. Говоря за ролята. Това какво разбираш и какво пиша са две различни неща.
Да, правят. Това, че у нас не знаем какво са е друг въпрос. Най-малкото самият разговор за проблемните зони в един брак и акцента върху тях са страшно полезни. Трудно се изясняват например двама души, които говорят на различни езици.
В коментара си говориш за изкуствената хармония и преструвките. Нормален индивид не може да расте в такава среда, ако това не му се отрази.
Едно дете се чувства добре в стабилна и спокойна среда. Без насилие, без тормоз, без ужасяващи скандали. В такива случаи е точно така.Не се безпокой за моята логика. Мога да обхвана повече гледни точки, както и направих,от праволинейния ти коментар.
Не ми обяснявай правата на разведените. Попечителят е един. Правата могат а се разделят, ако двете страни са съгласни. Всичко е много индивидуално.
Какво дете съм, просто не те вълнува. През какво съм минала, нямаш престава. И да, всичко прекрасно си обяснявам. В много случаи децата са по-щастливи. След време, дори го оценяват. При други не е така.
Да, не става дума за тормоз. Моят коментар е свързан и с това.
Какъв характер показва човек, който иска да се събере с някого и го зарязват? Момичето само си го каза, че е искал да се изнася. Това, означава, че е искал да напусне семейството си. Просто късметът му го е минал.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ