.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2013

Hybrid View

Повече от фен Аватара на Кенпачи
    Цитирай Първоначално написано от adoreher Виж мнението
    ахахаха
    ок, отивам да плача
    земи се поинтересувай малко от класическа визия
    после си отваряй устата пиленце
    https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...39537732_n.jpg
    специално за тебе

слушай кво са мамин златен
    не ме наричай неинформирана
    при положение че клековете включват дигане на тежко
    кво ш каиш?
    Абе какво да ти обеснявам ..... хората ,които се занимават с фитнес знаят за какво става въпрос. т'ва ,,че ходиш да се фръцкаш в залата и да събираш погледите на загорелите момчета , изобщо не те прави компетентна .

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Кенпачи Виж мнението
    Абе какво да ти обеснявам ..... хората ,които се занимават с фитнес знаят за какво става въпрос. т'ва ,,че ходиш да се фръцкаш в залата и да събираш погледите на загорелите момчета , изобщо не те прави компетентна .
    Остави я да се мъчи да демонстрира познания.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Голям фен Аватара на adoreher
    Цитирай Първоначално написано от Кенпачи Виж мнението
    В крайна сметка не разбрах кога съм те питала за нещо с фитнеса?
    Клековете забавят растежа>клековете са вдигане на тежко>вдигането на тежко забавя растежа.
    Сещаш ли съм че съм момиче и не ме интересува повече? И не ми разправяй къде се фръцкам, щото като ти гледам аватарчето и ти май това правиш докато си вдигаш двукилограмовите гирички. Айде не ме занимавай с глупости.Също така няма да е зле вече да го карате по темата, то не беше начинът ми на писане, *безизразното* ми лице, *полуголите* снимки, ся и познанията ми по фитнес.. то не стига че баш модераторката оспами супер много темата, а ся пак някакви индивиди с неизяснена сексуалност. имате си кофа бе хора, аз съм влезнала в тая тема да гледам снимки, не за друго

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...97598613_n.jpg

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    А говореше за маникюра от снимката с ключодържателите ;D
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Клековете забавят растежа>клековете са вдигане на тежко>вдигането на тежко забавя растежа.
    Вдигането на тежко НЕ забавя растежа, НЕ спира растежа и НАЙ-МАЛКО го обръща. Това е пълна простотия кой-знае откого измислена. Има много хора, особено боксьори, ММА-ци, кик-боксьори и др., които се състезават в тежка категория и по-голямата част от тях са над 190см, да не кажа над 200см, а са изключително здрави и релефни и масивни и 100% ходят на фитнес. Поне част от тях. Наскоро гледах ММА мач в тежка категория, като единия беше 203см, а другия 205см. и бяха изключително масивни - нещо, кеото не може да се постигне без фитнес, а определено не мисля, че са щели да бъдат по 230см, ако не са ходели на фитнес. Всъщност не знам защо се обяснявам на малоумно същество като теб, което ще продължи да държи на своето.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си