- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 22
Не се обади.И май без илачи няма да отмине траверския ми глас, та утре съм го намислила. Само дано се поозаптя малко с тия цигари, че мамата си 'жаса. Имам мускулна треска, толкова е приятно усещането... (sun) Една баня и ше поспивам, че утре пак ще е тежко.
След приятното прекарване снощи настроението ми е добро още от сутринта, дано се задържи такова и до довечера.
Вечер Морската градина е райско място.
Welcome to the Jungle...
оф, как може алармата на телефона ти да се включи над 5 пъти и все още да спиш като заклан? бахти хората :@
и заради тва аз не успях да се наспя.. пф :Х
http://ask.fm/iwwkaa
Вкиснах се нещо. Не се обажда, пиенето за довечера още е мираж... нямам представа какво ще правя. Майка ми не ми е купила лекарства... върховно! Но пък треньорката ми вчера ме хвали пред всички и... (sun )
Утре заминавам най-накрая на моренце , но..не съм готова изобщо. Не съм започнала дори да си оправям багажа, а трябва да излизам. Май тази нощ няма да се спи. Дано не забравя нещо, че за 3 седмици не е като да ми е нужна само една раница.
Ох, вчера беше толко яко. Много добре, много стабилно и компанията, дето се събрахме уникални, много добре си прекарахме. Днес съм разглобена, спах до преди малко и пак мисля да лягам, имам чувството, че съм участвала в няколко маратона един след друг, толкова съм уморена.
Скапано ми е .Тъпо ми е .Дразня се че повече от половината ви френдове са по селата или на почивка -.- дано здъннат на рожден ден да хода,поне тортичка да хапна :Д Но иначе това е повърхностно,на преден план,под черупката е много зле положението...
Супер щастливо и влюбено![]()
Щастлива ^_^
~ Daydream, I fell asleep amid the flowers, for a couple of hours, on a beautiful day.. ♥
Физически преливам от енергия.
Психически се чувствам като боклук.
И спря да се върти за миг земята..
спинка ми се.
лека нощ на всички ^^
http://ask.fm/iwwkaa
Очичките ми се затваааарят..
НЯМА ПЪК...още малко
Ароматната свещ ми навява хубави спомениСветлинкта ме топли, миличко ми е.
Дори не мисля да се тормозя с размисли за утре.. не искам да си съсипвам настроението..като се събудя ще му мисля.
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
Повече неща и да чуя за мутренски чейндж бюра ... Какво е това обучение 7 часа бре ... и то за нещо, което може да се "преподадът' за 3-4 максумум, а ме държаха цял ден. И уж плащали на ден, а сега ми викат, ама то не на ден на месец. Е няма пък да се хвана на тая работа ... накрая така ще ме завлекът с пари, че ще се чудя от де ми е дошло, и вместо те да ми дадът пари, аз да им дължа. Поне ме предупредиха за схемите им и шмекериите, които правят с цел да измъкнат парите на по-неопитни кадри. Ще си търсим късмета ( така де работа ) някъде другаде на малко по-легално място.
Иначе за утре се оформи добре плана. Първо плажче, после кафенце, после още едничко и дали ще се прибера да спя в нас или при мъжа ми пак не се знае![]()
Нямам търпение след няколко часа да си я видя вече! Хах отново се очертава целия ден заедно <3
Утре сутрин ми е полета и трябва днес да си оправям багажите.Поне тоя път ще се върна скоро.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Снощи беше мегаяко, трябваше да мога да остана още. Довечера... хм, дано разбера какво искам.
Няма в момента на света по-заспал и сънен човек от мен.
"Който контролира миналото,контролира бъдещето,който контролира настоящето,контролира миналото.И все пак миналото,въпреки че по своята същност е променяемо,никога не е било променяно.Това,което е вярно сега,е вярно от вечни времена за вечни времена.Беше толкова просто.Изискваше се само безкрайна поредица от победи над собствената ти памет.Наричаха го "контрол на действителността". "
Велика книга!
*кОфе пауза
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Бясна съм.Меко казано.Разбито съм,но не съвсем.Искам, бленувам, мечтая, но не получавам.И аз не знам какво ми е....
Какво се купува на човек, който виждаш веднъж на 7-8-9-10 години и който предварително ти е казал какво ще ти купи като подарък...?! А това, което той ще ти купи го сънуваш и мечтаеш за него от години...
С какво (мамка му) да покажа колко съм благодарна?!?!?!?!
И спря да се върти за миг земята..
Много щастлива.Вчера се разбра, че все пак ми е писал 6-ца, а не 5ца по зоология на гръбначните.
А днес беше просто уникален ден. <3 Толкова обичам да ядем пред лаптопа, гледайки хоръри.
Всъщност първото беше пълна боза. "The people under the stairs" ни най-малко не беше страшен (беше доста забавен даже), но ми хареса много. Има някакъв голям чар във филмите на 90-те.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Супер мега якия ден <3
Нямам търпение!
Като човек, на който са затръшнали вратата под носа, без да знаят, че той е вече в стаята![]()