.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 67
    Голям фен Аватара на toad
    Развода си е супер . Облекчение за двете страни и временно разстроиство у децата , докато свикнат . От личен опит знам , че има вероятност отношенията им дори да се подобрят след раздялата . Аз лично се зарадвах , когато нашите се разделиха . Защо да продължава агонията ?

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от shaunaa Виж мнението
    ЕМи да питам каква е причината да го направи ?!?!? ВИж явно просто не можеш да ме разбереш, за което няма да те съдя !! И ти си извинявам, за това, че те нападнах заради пост, който не е бил за мен !!
    Няма за какво да се извиняваш. Това е форум и споровете са нещо нормално. Там е работата, че разбирам. Може би не искаш да приемеш нещата. Това е друг въпрос. Няма нищо сложно. Правото си е твое. Просто както поднасяш нещата с онзи цитат, това се разбира. Женен мъж да каже на жена, че никога не е обичал така друга, а с жена си само се уважават е кратко и ясно. Появява се някоя и е готов да се събере с нея. Радвай се, че го е отсвирила. Сега можеше вече да сте с мама самички, така не трябва да се говори. Минало, заминало. Важното е да не се повторят нещата. Човекът все едно иска да избяга от нещо. Много мъже изпадат в криза на средната възраст, но той е млад за такава. И все пак никой не е застрахован.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Град
    Цитирай Първоначално написано от filmimilmi Виж мнението
    Някои проблемни зони са толкова болезнени, че няма как да се разрешат с никаква помощ.
    На този свят няма нищо леко. Как да няма как да се решат с помощ, стига човек да желае това?! Ако сам не си помогнеш и Бог няма да ти помогне.

А на компромисите как гледаш тогава? Те са си точно преструвки и основа за изкуствена хармония, но явно ги пренебрегваш, нищо, че претендираш за всеобхватност в мненията си.
    Компромисите са преструвка?! Погледи в тълковния речник какво означава думата. омг Компромисите са съобразителност. Да допуснеш компромис, означава да допуснеш отстъпка от собствените си разбирания или съвест. Един егоист, няма да опусне такова нещо. Ако обичаш някого, допускаш компромиси, за да намериш баланса с него. Да достигнете до говоренето на един общ език. Хармонията, която търсите. Една промяна. Противоположното на твоята "изкуствена хармония". Но яко си свикнал да се преструваш за всичко, чак да си вярваш е единстевено и само твой проблем.

Темата не е отворена за твоите проблеми, така че наистина не ни вълнува. Има много съдби...
    Темата е отворена за всякакви коментари. Аз не съм тръгнала да коментирам мен, а ти отвръщам на коментара, ако още не си загрял какво изобщо коментираш.

В темата обаче разглеждаме конкретен случай, така че...
    В темата се пише и по него. Нищо не пречи на разсъжденията, което е напълно нормално.

@sweetycherry33, кажи нещо умно тогава.
    Стегни се, защото вече много хора ти се смеят на коментара.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    Компромисите са преструвка?! Погледи в тълковния речник какво означава думата. омг Компромисите са съобразителност. Да допуснеш компромис, означава да допуснеш отстъпка от собствените си разбирания или съвест. Един егоист, няма да опусне такова нещо. Ако обичаш някого, допускаш компромиси, за да намериш баланса с него. Да достигнете до говоренето на един общ език. Хармонията, която търсите. Една промяна. Противоположното на твоята "изкуствена хармония". Но яко си свикнал да се преструваш за всичко, чак да си вярваш е единстевено и само твой проблем.
    Компромисите са си баш изкуствена хармония колкото и да се опитваш да извъртиш това понятие. А компромис в брака е: "преструвам се, за да има мир". И аз не защитавам преструвките, казвам само, че са неизбежни, ако е в името на това да запазиш семейството си, а и истинска хармония никъде няма.

Град
    Компромисите са си баш изкуствена хармония колкото и да се опитваш да извъртиш това понятие. А компромис в брака е: "преструвам се, за да има мир". И аз не защитавам преструвките, казвам само, че са неизбежни, ако е в името на това да запазиш семейството си, а и истинска хармония никъде няма.
    Ти се опитваш да извърташ понятието. Дори ти написах едно от тълкуванията, но нали говориш наизуст, защо трябва да отваряш тълковния речник. Човек всеки ден допуска компромиси в каквото и да е отношение- в работата, семейните отношения, с приятелите, дори какъв хляб да избере или кои ябълки са по-хубавите. Не нужно да си женен, за да имаш семейните отношения с някого. В някои семейства каквото се установи преди това, същото е и в брака. На по-късен етап може да лъснат кирливите ризи, ако си бил сляп в началото. При по-улегнали връзки с късен брак е както преди.

Не съм против преструвките, а начинът, по който мешаш нещата и ги извърташ. Да не говорим за разбиранията ти какво е хармония и какво-не и някакви такива неща, без всякаква връзка.
    И нямало хармония?! Ти чуваш ли се? И това ли понятие не знаеш какво е? Хармония има навсякъде. Кръговратът в природата е най-простият пример. Вътрешната хармония също. Няма ли я, настъпва хаос в каквото и да е отношение.
    Последно редактирано от ledenakrasota : 07-29-2012 на 12:05

Такива теми само доказват какви мерзавци са мъжете.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Ако е имал какво да крие,защо си е оставил фейсбука отворен,на компютъра на майка ти?Все пак тя е можела да прочете съобщенията,също толкова лесно,колкото и ти.На въпросната любовница няма какво да й кажеш.Тя е необвързана и може да си излиза с който си иска.Баща ти е трябвало да помисли първо за семейството си и тогава да се захваща с нея.Кажи му,че знаеш,поговори с него и си изяснете нещата. (:
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    На твое място аз бих говорила с баща си, но не знам дали това е най-правилното за теб, защото от постовете ти виждам, че искаш да си запазиш семейството такова каквото е сега, да си живеете заедно, да се разбирате и баща ти и майка ти да си поддържат нормални отношения, въпреки, че между тях вече има само уважение, а не любов. В това няма нищо лошо, нормално е, ти си дете и е естествено това да искаш, а един евентуален разговор и изкарване на кирливите ризи може да се окаже сламката, която да счупи гърба на магарето и двамата да решат, че е най-добре да се разделят. Пак повтарям, че аз бих говорила с него, но просто защото аз вярвам, че когато в един брак вече започват да се включват и любовници, тоя брак е най-добре да приключи и съм много за развода, защото в много от случаите това е най-добре за всички. Но ти си малка, искаш си двамата родители заедно, затова най-добре просто ги остави те да си се разбират помежду си.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Ти се опитваш да извърташ понятието. Дори ти написах едно от тълкуванията, но нали говориш наизуст, защо трябва да отваряш тълковния речник. Човек всеки ден допуска компромиси в каквото и да е отношение- в работата, семейните отношения, с приятелите, дори какъв хляб да избере или кои ябълки са по-хубавите. Не нужно да си женен, за да имаш семейните отношения с някого. В някои семейства каквото се установи преди това, същото е и в брака. На по-късен етап може да лъснат кирливите ризи, ако си бил сляп в началото. При по-улегнали връзки с късен брак е както преди.
    Думата компромис може да има много измерения, но аз се съсредоточих върху смисъла й по време на брака. Колко пъти да ти повтарям, че компромисите не са положително явление. Колкото повече компромиси се налага да правиш с цел да запазиш семейството си, толкова по-нещастен ставаш. Те не са положително явление - необходимостта да се правят говори, че нещо не е наред и хармонията вече е била нарушена. Компромисите са жертва - преструваш се, че всичко е ок и в името на това правиш отстъпки към другия, с които не си съгласен, а просто ги приемаш за превантивна мярка, така че семейството ти да си остане цяло.

Не съм против преструвките, а начинът, по който мешаш нещата и ги извърташ. Да не говорим за разбиранията ти какво е хармония и какво-не и някакви такива неща, без всякаква връзка.
    И нямало хармония?! Ти чуваш ли се? И това ли понятие не знаеш какво е? Хармония има навсякъде. Кръговратът в природата е най-простият пример. Вътрешната хармония също. Няма ли я, настъпва хаос в каквото и да е отношение.
    Да се установи хармония в човешкия живот е нещо много по-сложно от начина, по-който тя настъпва в природа. Точно ти извърташ нещата. Хората са много сложни същества и няма как всичко да се опростява по начина, по който си го представяш...

Град
    Да се установи хармония в човешкия живот е нещо много по-сложно от начина, по-който тя настъпва в природа. Точно ти извърташ нещата. Хората са много сложни същества и няма как всичко да се опростява по начина, по който си го представяш...
    Какво настъпване на хармонията в природата?! Природата си е в пълна хармония. Защо делиш нещата и ги сравняваш с живота ни? Никъде дори не съм изложила вижданията си за каквото и да било. Нито пък са прости. Отново няма да се повтарям. Това какво си мислиш и внушаваш е твой проблем, но няма да допусна да дрънкаш глупости. Ще ми сравняваш взаимотношенията на хората с природата. Ти си нейно творение. Изграден си от атоми и дори по-малки градивни частици, които изграждат още по-големи, и по-големи. Ако няма съотношение между тях, сещаш се какво става.

Какво настъпване на хармонията в природата?! Природата си е в пълна хармония. Защо делиш нещата и ги сравняваш с живота ни? Никъде дори не съм изложила вижданията си за каквото и да било. Нито пък са прости. Отново няма да се повтарям. Това какво си мислиш и внушаваш е твой проблем, но няма да допусна да дрънкаш глупости. Ще ми сравняваш взаимотношенията на хората с природата. Ти си нейно творение. Изграден си от атоми и дори по-малки градивни частици, които изграждат още по-големи, и по-големи. Ако няма съотношение между тях, сещаш се какво става.
    Успяваш да не се повтаряш, защото постоянно бягаш от темата както на теб ти изнася, за да не изглеждаш тъпо. Не сравнявам нищо с природата - това беше твоята част. Проследи развитието на темата и постовете си по-нагоре и се скрий.
    Последно редактирано от filmimilmi : 07-29-2012 на 14:41

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Не е казано, че като се сдобрят с онази, той ще се изнесе от вкъщи. Може просто да му е завъртяла главата в кревата и да я ползва само там, без да му минават мисли за развод, за събиране под един покрив и прочие. Що хора са кръшнали, но не са се развели- бедна ви е фантазията.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    Успяваш да не се повтаряш, защото постоянно бягаш от темата както на теб ти изнася, за да не изглеждаш тъпо. Не сравнявам нищо с природата - това беше твоята част. Проследи развитието на темата и постовете си по-нагоре и се скрий.
    [QUOTE=filmimilmi;10301225]Авторката никъде не се оплаква от тормоз. Просто й е малко тъжно, че семейството й не е толкова перфектно за каквото го е смятала.[QUOTE]

Само, заради този ковентар, ти трябва да се скриеш. Хора с такива коментари, не си струват просто спора, нито занимавката. Със здраве!

Естествено, @ledenakrasota, разбрах, че си достатъчно умничка, за да не си струва. Със здраве и на теб!

Голям фен Аватара на shaunaa
    Моля Ви не се карайте, това за мен е важно е и не искам да заключат темате. И наистина мисля, че споровете Ви нямат смисъл.
    Вярвай в мечтите си !

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Ние няма как да преценим кое е най-доброто за теб. Няма и как да знаем какви са взаимоотношенията на вашите. Може майка ти да не знае и това много да я нарани, а може тя първа да си е намерила любовник дори. Аз на твое място първо бих говорила с баща си и бих искала обяснение от него. От друга страна виждам, че предпочиташ нищо да не се променя, така че в този случай по-добре си мълчи, ако можеш. Аз примерно не бих могла да си затворя очите за такова нещо.

ledenakrasota, искрено ме позабавлява с тия коментари :Д
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Супер фен Аватара на wiiwa
    Говори с баща си и виж как стоят нещата, ако вече е престанала с разхайтения живот и иска да го продължи с теб и с майка ти, добре. По този начин той й се подиграва и не я уважава, както е казал в фб, щом я лъже така, тя не заслужава да живее в заблуда. Аз не бих съжалявала ако той се махне и си останете само двете с майка ти, нека той да плаща луди издръжки, заслужава си го. Той не е лъгал само нея , а и теб, все пак си му дъщеря и би трябвало да се откаже от всичко за теб, но явно има и такива хора.

Град
    пространството на Дисе
    Лудите издръжки от по 70 лв. Смях в залата.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Коя пък си ти да наричаш момиче,което дори не познаваш "к*рва"?!
    Как реши,че е к*рва?!
    Това,че е имала връзка с баща ти не я прави такава!
    Най-малкото не можеш да си сигурна дали тя е знаела от самото начало за съществуването на семейството му.Може да е разбрала в последствие и за това да го е оставила.
    А и тя няма вина за случилото се.Все пак баща ти не е бил насила с нея - направил го е по свое желание,както по свое желание се опитва в момента да си я върне.
    Що се отнася до това,че била с него заради парите - защо си мислиш,че всяко момиче е с мъж заради тях?!Имала съм гаджета с много по-големи финансови възможности от мен,но не съм им позволявала и по едно кафе да ме почерпят,а к'во остава да ми се правят скъпи подаръци или разни други благинки,с които да "купуват" любовта ми.

Според мен не трябва да се месиш,а още по-малко да казваш на майка си.Ако пък толкова много държиш можеш да споменеш на баща си,че знаеш.
    Между другото ми направи впечатление,че ти си влязла в профила на баща си от лаптопа на майка ти.Предполагам,че не си му налучкала паролата,а или той е бил вписан,или си я знаела ... Ако майка ти не знае за любовницата той едва ли би постъпил толкова безотговорно и да не "прикрие" следите си.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

И как се нарича жена,която излиза със женен мъж ?? Не казвам, че само тя е виновна и баща ми има вина, но тя ако беше дама и имаше достойнство щеше ли да тръгне със женен мъж и да разбие семейството му? Да, семейството ми не е разделено, но би станало. Ако си беше нормално момиче, което държи на себе си нямаше да го направи )

НЕ разбирам как може да защитавате такава жена. И баща ми има вина, обиждайте ги и двамата, но не мисля, че тя е невинна !! И по съобщенията,които гледах тя е знаела, че той е женен ))) Чудя ти се как може да защитиш такъв човек, който е способен да раздели едно семейство !! Не дай си боже на тебе ти се случи гаджето ти да ти изневери с някоя как ще я наречеш ??? Няма ли да я обвиниш и нея ??? Замисли се малко преди пишеш, защото всичко, което написа за това, че тя нямала вина е глупост )))))))))))
    Вярвай в мечтите си !

Град
    пространството на Дисе
    Знаела е от самото начало или е разбрала и му е била дузпата?!
    Пак ти казвам- това, че има любовница, не означава автоматично, че ще се разведе и ще си зареже семейството!

Доколкото разбрах е знаела доста преди да се разделят !!!
    Вярвай в мечтите си !

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Гадно е това, но щом сегашното им семейно положение не е особено цветущо, е ясно защо нещата са стигнали до тук. Просто са заедно заради теб. Мисля.

Не знам, иначе, дали би било добре да споделиш на майка си. По - добре говори с баща си и разбери как стоят нещата. Ако между тях има само уважение, то тогава не го съди за постъпката му.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от shaunaa Виж мнението
    И как се нарича жена,която излиза със женен мъж ?? Не казвам, че само тя е виновна и баща ми има вина, но тя ако беше дама и имаше достойнство щеше ли да тръгне със женен мъж и да разбие семейството му? Да, семейството ми не е разделено, но би станало. Ако си беше нормално момиче, което държи на себе си нямаше да го направи )

НЕ разбирам как може да защитавате такава жена. И баща ми има вина, обиждайте ги и двамата, но не мисля, че тя е невинна !! И по съобщенията,които гледах тя е знаела, че той е женен ))) Чудя ти се как може да защитиш такъв човек, който е способен да раздели едно семейство !! Не дай си боже на тебе ти се случи гаджето ти да ти изневери с някоя как ще я наречеш ??? Няма ли да я обвиниш и нея ??? Замисли се малко преди пишеш, защото всичко, което написа за това, че тя нямала вина е глупост )))))))))))
    Момичето няма вина.Вина има само семейния/обвързания човек,защото ако той няма желание да е с друг партньор НИКОГА няма да го направи.Тя не го е завлякла насила в леглото си и не го е накарала да я обича.
    И ако на мен някога ми се случи партньора ми да ми изневери ще обвинявам него и себе си,но не и момичето.След като се е стигнало до изневяра значи нещо в нашите отношения е куцало.Той ще е виновен,защото не е споделил,какво не е наред,а направо се е хванал с нова.Аз ще съм виновна,защото не съм усетила промяна в отношенията ни и не съм предприела някакви действия.

А и нищо не каза за цялата история с лаптопа на майка ти и профила на баща ти ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy Виж мнението
    Момичето няма вина.

Дааа, момичето хич няма вина - спънала се е, паднала е и случайно се е приземила върху кура на баща й. Я стига глупости.

Тя не го е завлякла насила в леглото си и не го е накарала да я обича.
    Естествено, че не е било насила. Но пък от къде си сигурна, че не го е накарала да я обича? Какво е толкова трудното да му завърти главата с младото си и стегнато тяло, предоставяйки му секс какъвто вече не може да има с жена си, а срещу това да се възползва от дебелия му портфейл?

И ако на мен някога ми се случи партньора ми да ми изневери ще обвинявам него и себе си,но не и момичето.След като се е стигнало до изневяра значи нещо в нашите отношения е куцало.Той ще е виновен,защото не е споделил,какво не е наред,а направо се е хванал с нова.Аз ще съм виновна,защото не съм усетила промяна в отношенията ни и не съм предприела някакви действия.
    Още глупости. Защо трябва да се обвиняваш, че не си успяла да го предвидиш? Как по-точно ще спреш някаква курва от това да не омая мъжа ти, ако той е в команидировка и далеч от теб. Вината ще е изцяло негова и на курвата. А ти, ако смяташ да се чувстваш тъпа и да си скубеш косите докато цивриш "оо, къде сбърках", трябва да си напълно откачила...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си