.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 74

Hybrid View

Голям фен Аватара на adoreher
    Цитирай Първоначално написано от smrt Виж мнението
    не се занимавай с нейните ралти
    дезнам ного е тъпа ;33
    НОГО съм тъпа, НОГО.
    Щруделке, нещата, които те нараняват много всъщност са тези, които нараняват близките ти. Поне при мен е така.Не е игра на думички, има огромна разлика.Едно е да си засегнат, унижен-тва е обида.Пример-нараняват безпричинно най-скъпия ти човек.Няма ли да искаш да отмъстиш? Далеч съм от мисълта че отмъщението е равно на справедливост, защото когато човек е афектиран не мисли трезво, но лично според мен всичко ТРЯБВА да се върне.. и не мога да чакам някой отгоре да го направи вместо мен. Отмъщението може да е всичко. В случая-както казах-най-много боли когато засегнат твоите близки.. каквото повикало такова се обадило.
    И да, явно не ми се получава да съм иронична, много, много жалко.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от adoreher Виж мнението
    НОГО съм тъпа, НОГО.
    Щруделке, нещата, които те нараняват много всъщност са тези, които нараняват близките ти. Поне при мен е така.Не е игра на думички, има огромна разлика.Едно е да си засегнат, унижен-тва е обида.Пример-нараняват безпричинно най-скъпия ти човек.Няма ли да искаш да отмъстиш? Далеч съм от мисълта че отмъщението е равно на справедливост, защото когато човек е афектиран не мисли трезво, но лично според мен всичко ТРЯБВА да се върне.. и не мога да чакам някой отгоре да го направи вместо мен. Отмъщението може да е всичко. В случая-както казах-най-много боли когато засегнат твоите близки.. каквото повикало такова се обадило.
    И да, явно не ми се получава да съм иронична, много, много жалко.
    Не говорехме за близки бе слънцее
    Защо тогава се хабих да ти обяснявам толкова за това как стоят нещата с нараняването от човек, който обичаш и такъв, който ти е никакъв. = (
    И ако наранят (душевно) човек, който ми е скъп, няма да искам да отмъщавам, най-малкото защото той не е бебе и да се изявявам като ангел пазител няма да е много яко. Ще съм до него в този момент и ще го подкрепям и успокоявам, защото ще го обичам и няма да искам да се чувства зле, но толкова. Всичко останало е като в сапунен сериал - "Хуанита ме нарани, ще направя живота й черен и ще гори в шестия кръг на ада и дори девата от Гладалупе няма да й помогне.."
    И пак се връщам на онова, което казах по-горе... Казваш, че всичко трябва да се върне... Ок.. да приемем, че е така. Но ако ти си човека, който искаш да играе ролята на карма, не те ли прави същия парцал като човека, който те е наранил теб, или твоя близък?!
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Голям фен Аватара на adoreher
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Не говорехме за близки бе слънцее
    Защо тогава се хабих да ти обяснявам толкова за това как стоят нещата с нараняването от човек, който обичаш и такъв, който ти е никакъв. = (
    И ако наранят (душевно) човек, който ми е скъп, няма да искам да отмъщавам, най-малкото защото той не е бебе и да се изявявам като ангел пазител няма да е много яко. Ще съм до него в този момент и ще го подкрепям и успокоявам, защото ще го обичам и няма да искам да се чувства зле, но толкова. Всичко останало е като в сапунен сериал - "Хуанита ме нарани, ще направя живота й черен и ще гори в шестия кръг на ада и дори девата от Гладалупе няма да й помогне.."
    И пак се връщам на онова, което казах по-горе... Казваш, че всичко трябва да се върне... Ок.. да приемем, че е така. Но ако ти си човека, който искаш да играе ролята на карма, не те ли прави същия парцал като човека, който те е наранил теб, или твоя близък?!
    Аз казах-да, отмъстителността е първична черта на характера.Но или я имаш, или я нямаш.Това какво ти би направила е твой личен избор, но тва не значи че хората, които биха постъпили по различен начин са задължително в грешка.Може да ме направи същия парцал, може да ме направи и по-голям парцал, но ако не ти идва отвътре да отмъстиш на някого няма как да разбереш.Ако не говорим за близките ми-не, не може да ме нарани човек, който не ме засяга и следователно нямам повод за отмъщение.И стига с тва слънце вече

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си