- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момчета,кое предпочитате....?
Кое предпочитате,момчета?Момич е с големи гърди и плоско дупе или момиче с малки гърди и закръглено дупе?
На кое от двете описания отговаряш ти?
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Хах,не питам за мен...Провеждам си мои лични проучвания...Имаме спорове...затова
Я... по принцип трудно се срещат и от двата типа момичета, не че не се намират, но не са често явление, а изключение. По-логичен е въпроса "с малко дупе и малки цици или голямо дупе и големи цици", което пък си е глупаво, защото няма общовалиден "вкус", всеки си харесва каквото му е на душата. =]
Честно, не разбирам смисъла на подобен род въпроси към напълно непознати. Ако те интересува мнението на конкретен човек, не можеш да съдиш за него от мненията на непознати. Той може да е на коренно различно положение, да знаеш.
Mia ^.^,казвам ти,провеждам си мои лични прочувания по въпроса!![]()
Е,то е съвсем логично мнозинството да предпочете бездупестата мадама с големия балкон.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
за протокола - второто![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Аз пък на пук ще кажа че , предпочитам с як задник без големи гърди (не плоска) но нещо средно.
Големите гърди не са ми , и никога не са ми били по вкуса , но един добре оформен задник е къде къде по добро!
да няма да я жуля в циците я , не си ли е да си поднесе задничето оформено не ми хвалете
Моята е така , Гърди - средни на големина ( адски оформени) и Оформен задниктова е в пъти по добро
![]()
- но пък и тя тренира , тей че не се брой
ето и той е кат мен![]()
ПС. Нали знаете кво казват , на слаб мъж плочките и на дебела жена циците - не се броят
ПС2. трябва да спра да употребявам някой вещества обаче !
Peace out!![]()
Последно редактирано от AnarchyBoy : 07-30-2012 на 22:34
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Е такава комбинация е супер рядко срещана. Обикновено момичетата с големи гърди имат закръглени дупета (стегнати или не в зависимост от притежателката), а тези с много малки гърди имат и по-кльощави/плоски задници. Природата обича всичко да е съразмерно. Цици с дупе.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Друго си е да надупиш неква с голям пърдялник.Не някакъв огромен ми мазен дето се вика.Пък големите цици разсейват![]()
Вива канари...!!
абе манете ги тия гърди ве, рано или късно увисват (да не говорим масовото използване а push-up сутиените,които създават една доста добра илюзия) докато добре стегнатото дупе си остава дълго + тва щом е стегнато >> значи момичето се грижи за външния вид
за тва отслабнах, да няма да качвам за едните цици япо-добре да съм си плоска,ама дупе яко да имам :P
всеки е с предпочитания,но все пак според мен важното е да изглежда добре момичето и поддържано нали![]()
Цици <3
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Това, че едно дупе е малко, не означава, че е плоско.Плоскостта си е плоскост. Има слаби високи момичета, които отпред и отзад са дъски, но имат дълги крака и красиво лице, коса. Варианти много.
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ