- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Дама за бала
Разбрал съм се с едно момиче да ми бъде дама, но тя е от друго училище и е по-малка. Аз ли трябва да й купя роклята?
Бъди творец, но твори и простотия
Ти добре ли си?
Знаех си,че тука има много идиоти,но ти,приятелю,биеш всички с невиждана преднина.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
На момичетата от класа ми,които бяха дами им купиха роклите момчетата и то,защотото са нагли,а приятите им дават мило и драго.Дори едното си изпроси изкуствена коса и мигли и час за фризьор пак платени от него.Аз бях дама и приятелят ми предложи да ми плати всичко,но отказах.
Та който май както реши.
Пффф, вие луди ли сте, ще им плащат... оО
Тя да си измисли нещо, като няма тя бал, може и от рокля за 25-30 лева, достатъчно хубави има...
^ Аха. Била съм дама и си взех малка черна, официална рокличка за 45лв. Много добре се получи. Все пак не е бил моя бал, че да се кича и да обикалям с брокатена рокля и екстеншъни (не, че на моя бал стана така де).
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ще се чувствам супер тъпо ,ако позволя да ми купят роклята и разни такива простотии... Тва си е чисто изнудване и просене. Освен тва ако искаш да и платиш ресторанта... тва си е пак едно 100 лв , което е същото все едно да и вземеш рокля,няма смисъл.
Иначе примерно някво евтино герданче,което да се върже с роклята или гривна, това според мен е много по-на място и много по-добре.Пък и ще и остане за дълго време като спомен и ще може да си го носи.
ем ако съм финансово затруднена(на момента) да бих позволила да ми се купи,но нещо по-скромно и естествено с уговорката че ще върна парите де :Д Обаче ще е яко да се избере тоалета заедно,така че да си пасват(ест момичето да си плаща) поне да си отиват роклята и костюма,така и така са дама и кавалер :Д
Като си финансово затруднена, не приемаш поканата.
Сериозно, около вас това ли е практиката? Бая момичета познавам с близки абитуриенти и на никоя не й купиха роклята.
Аз бях дама и сама си платих роклята, обувките, фризьора, маникюриста, гримьора (под сама има предвид мама и татко ми ги платиха) естествено.. приятелят ми не е длъжен да ми дава само защото аз сама не мога да си направя грим и прическа, и т.н. .. но пък той плати ресторанта.. и мисля че така е редно след като той ме кани.. но е адски тъпо момчето да купи роклята и всичко останало.. макар, че много момичета се възползваха така от приятелите си на бала.. изобщо не прави добро впечатление..
Има още 1-2 решения на проблема.
1: Или не ходиш на бала ( бал съм го и бала само пари на вятъра. Един куп пари за една вечер, която повечето едва ли ще я помнят щото са се напили като за последно. А и др. което е- отишъл ми 12 клас 5-6 пъти на даскало и после се едно завършил Кембридж.)
2: Отиваш без дама. Закво ти е... Носиш си в едната ръка едно червено джони и др не ти треа.
Тя да си избере рокля и ти да я платиш или ти да й купиш, която на теб ти харесва?Както си решиш, ама доста пари ще трябва да пръснеш. (:
Само ако дава яко секс в замяна и то пак трябва да е няква евтина рокля ... да не излезе по-скъпо от курва.
то3 пъкк
Кой ти го каза тва![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Каква е тази кукличка, че и рокля да й купуваш !? Тя трябва да е горда, че си я поканил и да е радостна и сама трябва да се погрижи за външността си,,
Истинска щедрост е да направиш нещо хубаво за някой без той да разбере за това!
Ооо аз ако ме покани някой на бал,че и да ми купи роклята....цепиш![]()
Краят на учебната година 2013, живот и здраве, аз също ще съм дама на бала на приятеля ми. Макар, че иска да ми вземе сам рокля и всичко, по наш вкус и според цвета на костюма, аз съм решила да спестя определена сума и да си купя сама. Единствено рокля ми трябва, другите неща и сама мога да се справя.
Та, така де - това дали да купиш или не, си е лично твой избор. Няма определена традиция, закон, правило, който да те задължи да купуваш рокля или да не купуваш.