- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Абе с тоя dubstep...
И аз не обичам, и освен това ме дразни колко хора се пишат, че го слушат... То т'ва няма слушане бе, ужас, може ли да се прибереш вкъщи изморен и да си пуснеш тая дивотия ?!
Аз обичам поп-фолк, к0р за све ;д
Как да не го слушам!
Ъначе ПСИ-то вчера го видях в 4чан и се скъсах да го слушам!
Don't hate the hacker,
hate the code!
Хмм, sierra leone.. Това колко години е? Защо всички фенчета напоследък слушате саамо това, act like you know, innocence, in 4 the kill и още няколко. Превърнахте дъбстепа в поп.
Мега дебилната музика честно.
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
Аз сиерата си я слушам от както са я пуснали, Боргорчо също, това че фиешъните сега ги откриха и си го припяват нон-стоп мен не ме бърка
Don't hate the hacker,
hate the code!
РАЗКАРАЙТЕ МИ СЕ ОТ ТЕМАТА БЕ !
ИДЕЯТА БЕШЕ ДА ВИ НАХРАНЯ ТЪПАТА МУЗИКА, НЕ ДА МЕ ЗАЛИВАТЕ С НЕЯ !
ГРРР !
Ари ва Кънт Дестройер!
Don't hate the hacker,
hate the code!
Ужас, Металика квито са дръвници, още по-лошо да ги направят...
Кавъри ?
Айде слушайте Ten masked men :
Току виж ви просветне малко, дръвници такива.
Яснооо, щом металика са "дръвници" разбрах колко разбираш от музика!
Don't hate the hacker,
hate the code!
Аааа, за Металика ще се караметях ги обожавам!
На ви музика!
maDamn
Хуаахаахаауахахаауахааа
Металика са най-комерсиализираната група евър. В началото правеха свястна музика, последния албум е такава боза, че ме беше страх да не ми пораснат цици докато го слушам, а Nothing else matters и Unforgiven II мога да ги слушам само в опасна близост до тоалетна чиния.
Всеки си има вкус бе, тапанарино.. Ай стига простотии в тоя раздел майна ;]
FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd
Металика правят музика от 30 г., трудно е да се разбере кво си имал предвид под началото. А Nothing else matters е едно от най-комерсиалните лайна, изсирано в метъл баладите, затова и всички чалгаджии знаят само тва парче.
И аз недолюбвам дъбстепа.
Welcome to the Jungle...
Това е КОФАТА. Ще си пиша ако искам и за долните си гащи.
Позволявам на всеки да има вкус. Не позволявам да си изливате тая помия, наречена "dubstep" в ушите.
Под "началото" разбирам "до албума с малкото бяло надписче Металика в ъгъла". И може би St. Anger, който ме кефи, защото е различен.
^ Ако ще да е и ТОРБАТА, то на всяка различна секунда по един олигофрен се опитва да се прави на интересен, ако не вярваш, ай виж темите ;] Не стаа обаче, само при някои..
DarkTemplar, аз тъкмо нея слушам, не разбирам кво и е лайнянското? ;d
btw то и мен не ме кефи дъбстепа ;д ама просто...
Дъбстеп опитах да слушам преди доста време е така щот мислих, че е готино и шото да се слея с приятелите, ама доста неуспешно беше, бая тъпа музичка ми е ;]