- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчета, защо изневерявате? ;(
Не го правят всички! (:
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
абе аре зависи от човека дали ще изневери,кво значение има пола? тцтц
Всичко си е до човек.Ако толкова и толкова не могат да ти дадат/да дадеш/ това,от което се нуждаеш/нуждае/,може кратко и ясно да обясниш за какво иде реч,да се разберете и ако нещата не могат да се поправят да се разделите и тогава хойкай колкото си искаш.Не е нужно да постъпваш по възможно най-грозния и долен начин и да се подиграваш с човека,който ти има доверие.Според мен си е до разбиране.За едни изневярата е нищо.За други-нещо непростимо.Зависи как го разбираш.
10 Признака, че си имате работа с женкар: http://www.belladonna-bg.com/2011/10...ka-jenkar.html
Последно редактирано от ledenakrasota : 07-31-2012 на 14:30
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Не всички момчета изневерят
Много е тъпо, като сложиш всички под един знаменател
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...