- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите?
Значи тръгнах с едно момче, което е с 4 години по-голямо от мен. Аз съм на 15, а той съответно на 19. Всичко си беше наред, докато не каза: "Искаш ли да идем у нас?" при положение, че у тях нямаше никой друг. Аз разбира се му отказах, имаше и още 1-2 неща, които ми направиха ужасно впечатление в него.. но мисълта ми е дали си заслужава да продължа тази връзка или да я прекратя. Дали иска само секс или.. Мислите ли, че трябва да поговоря с него или..??
Моля ви без обидни коментари и без това съм достатъчно объркана.
Според мен със сигурност иска И секс. Дали е САМО секс е друг въпрос.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Мисла си за пържоли с гъби. А твоя иска да те ебе. В което няма нищо лошо, не разбирам кво се впечатляваш. Освен ако не ходите от вчера. На неговата възраст е съвсем нормално да очаква секс от приятелката си. Пък ти дали ще му пускаш вече сама си решаваш.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Някои неща си имат цена. Щом искаш гадженце, не може само да се държите за ръчички през цялото време и никакъв екшън да не се случва.
Нима иска секс от теб? Изрод!
От колко време сте заедно? Предполагам си девствена, той знае ли? Говорили ли сте на тази тема?
И спря да се върти за миг земята..
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Според мен трябва да се разделите, ако сте заедно от скоро. В една сериозна връзка винаги има секс, но във вашия случай се съмнявам връзката да е такава. 19-годишно момче какво би могло да иска от едно момиче? Секс, разбира се. По - добре не му се връзвай.
Тегли ключа на девическия колан и го глътни. Като измисли по-хитър начин да си проправи път долу, тогава ще прави подвизи. Много бърза тоя младеж, та ше треа да стискаш крака и да прецениш докога да не пускаш. Много е рано сега. Изчакай поне още няколко дена.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Що бе. Аз бих поканил момиче у нас, без намерението да правим секс, ше гледаме филми, ше слушаме музика , ше се лигавимНе всичко е СЕКС. Тва че ти мислиш само за секс не означава, че всички мислят за секс.
Хъ, да, нали.. Или ми..
Зависи от това дали ходите от скоро или не.Ако ходите отскоро, може би иска само секс.
Не трябва да се влияеш от натиска му.Трябва да го направиш, когато ти си готова и с подходящия човек.
На 19 години, нормално да иска секс (: Според, надали иска само това.. просто вече - голямо момче е.. и на него (например) няма да му е за първи път.. и не разбира толкова добре, защо трябва да чака..
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
10 дена не са много. Ти си решаваш, но ако не си готова не му пускай още сега. Както казаха и другите, нормално е да иска секс, но още е рано според мен.
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
Какво очакваш ние да ти кажем? Само ти би могла да знаеш той какво иска и очаква от връзката ви. Не е трудно да разбереш дали е с теб само за секс. И боже защо не си отишла у тях!? Дори и да иска да те чука и ти да не искаш ... имаш уста ... то и други неща могат да се правят в една къща! Някои беше казал да го зарежеш ... и защо? Защото те поканил тях ... бягай далече!
Не питай разни хора в форума ами се уточнете на къде върви връзката ви, кой с какви очаквания е![]()