.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2013

Hybrid View

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от bulgariancho Виж мнението
    Ех, сяяя очи ... Не мога да ги покажа, погледа ми е като твоя "овчи".
    Ми гаджета сме вече, само не знам как ще се понасямИ ..
    е ти пък сега, не е нужно да се понасямИ, издребняваш. А и аз съм много мила и любвеобвилна.
    Важното е, че сме прекрасни заради твоя гръб и моите тситси
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    е ти пък сега, не е нужно да се понасямИ, издребняваш. А и аз съм много мила и любвеобвилна.
    Важното е, че сме прекрасни заради твоя гръб и моите тситси
    Toва, че момчето си е снимало гърба и го е качило не значи, че трябва да се ебаваш с него. Да, съгласен съм, че малко или много търси внимание, но кой по дяволите не го прави? Всички търсят внимание, някой повече, други - по-малко и на всички им е приятно да го получават, както и да получават комплименти. В тая тема 99% от хората качват снимки за внимание. Останалите го правят, защото пишат в темата, ама трябва да качат снимка. Като не можеш да кажеш нещо хубаво е по-добре да замълчиш. Не защото, ако го кажеш някой лош батко като мен ще ти се скара. Защото на въпрония човек, за когото говориш малко или много ще му стане неприятно. Дори и да не му стане неприятно не виждам причина защо да не го похвалиш или просто да си замълчиш, ако не можеш да кажеш нещо хубаво. За такъв гръб трябват доста мъки в залата!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си