- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Мноу ма кефят тия изруди бе
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Аз тук виждам само едно - бъдещето на биогоривото.
n00bs
Руснаците разпасани отсякъде
Законът е закон,
но той врата в полето е
Севернокорейците са си ебали капаците отвсякъде...
Няма такива изроди като тях ,хъх...
Пратиха си треньора на нац. отбор по футбол да копа в мините,че не могли да се представят добре на световното![]()
maDamn
Мани, пращали си спортисти по трудовите лагери,щото се опитвали ,веднъж като излязат на световно първенство ,или някъде извън държавата, да бягат. Щото не искали да стоят на тоя режимМного Кубински спортисти също са го правили тва,само че тях нямаше кой да ги върне, режима не е баш същия ( за тяхно щастие)
maDamn
Викаш демокрацията цъфти в Северна Корея![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
Някаква такава демокрация цари там.
![]()
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
По време на световното между 4-6 играча избягаха от отбора![]()
n00bs
^ мда, четирима духнали ...по-скоро веднага след мача с Бразилия (1-2) не се знае къде са се дянали :d
Дано си поживеят поне...
maDamn
тия така ще си умрът, като лакеи, там интернета е само със сайтове одобрени от правителството![]()
n00bs
Ми като им умря лидера...мечките и щъркелите скърбели
уау...и цялата нация страда,иначе - Трудов лагер![]()
maDamn
Бях гледал как се друсат, за да могат да работят повече в Китай, за да пращат пари на семействата си, спяха в някакви разделени помещения 2 на 1 метър ... Аз съм виждал костенурки, живеещи на по - голямо място.
n00bs
Нз ама аз бях гледал за няква война на правителството на няква азиатска държава срещу дрогата.
Всичко почва от там , че някъв се надрусал и станал някъв инцидент и от там цялото правителство на крак и пoчват да трепят на ред дилъри наркомани и даже такива дето има съмнение, че се друсат и за минимално време бяха изтрепали маса народ
Ей ся търся видеото мисля, че за Тайланд ставаше дума
Законът е закон,
но той врата в полето е
Яко са ми сбъркани, КНДР 1 идея повечко от Китайците...
maDamn
Един познат, който има повече възможности, беше ходил в Тайландказали му да иска бум бум масаж, отишъл на масаж и искал такъв и оная почнала да му бие чекия
![]()
n00bs
Хубаво ,че е наистина е била ТЯ, че в тая държава правят ебахти и пластиките,не можеш да познаеш ,че е мъж.
maDamn
имало и от тия дето пушат с п*****е си и мятат топчета от тях![]()
n00bs