- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 22
Нищо ново под слънцето.Скучен живот с често еднообразен характер.Кой ли написа този глупав сценарии? Моментна сигурност,несигурност за бъдещето.Правя си често нещата просто машинално...без желание и без особена живинка.Дори не ме оставят често да се "порадвам" на самотатата и самосъжалението си за по-дълго.Защо ли най-добре си прекарвам и често най-хубавите неща ми се случват именно когато родителите са ми на почивка.Поне сега има човек, върху главата на който поне отчасти да си изливам тази енергия,която ми тежи.Позитивизма,който е хубаво нещо,но който ако не е споделен си е голяма тежест.Желанието да се грижа за някой,но не защото така трябва, а защото аз вътрешно силно го искам.Когато е по задължение просто губя желание.Нямам търпение най-накрая да мине този месец и половина.Хем наще ще отидат да почиват,хем аз ще си почина от тях,хем ще се видя с един много важен човек и може би ще си изкараме прекрасно.Ще се постарая доколкото мога.А след това най-вероятно отново ще се върна към глупавият си, безцелен,скучен,сигурен в настоящето и несигурен в бъдещето ми живот.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Чивствам се У Ж А С Н О ! ! ! Най-скапания, тъпия, без настроение рожден ден!!! Никой никакво внимание... а очаквах нещо повече от всичко най-най!!! МРАЗЯ ГО ТОЗИ ДЕН!!!!!!!!!!
24.12.2010
И физически, и психически всичко ме боли Оо. Защо пак започнах да го сънувам и търся до мен на леглото... пф.
Имам нужда да си изплача мъката, но не мога, искам някой много ревлив филм, че да ми дойде музата, ама каквото и да гледам, няма файда никва.
Ядосана и леко ...объркана. Може ли да си самопрецаквам настроението така... :\ Писна ми вече.
Everything changes, but beauty remains ...
Искам да си поговоря с някой сериозно. Супер шитаво е всичко. Искам да ми пише вече, не мога да чакам ...
Наспах се до 13:30 и съм доволна ^^ Дано днес мине добре.
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Роджър е болен.Но за сметка на това пък разбрахме какъв е мистериозния проблем на Спайкче и се надявам скоро всичко да е нормално. Дано утре излекуват и Роджи. Тя си дойде...ммм! Има малко търкания и искри, но затова сме заедно все пак... Искам няк'ва размазвация в събота... с извращения! Извращенията може и по - рано
![]()
Изпитвам болезнена нужда да се отпусна на терасата с книга в едната ръка и нещо студено за пиене в другата.
Вчера забелязах любопитни погледи от другия блок, съсредоточени в местенцето, на което релаксирам. Не ми харесват новите наематели на апартамента... ама хич даже.
Сега за да изляза ще трябва да си търся къси гащи да обувам... Как пък не.
Спах 1 час и в момента усещам как ако затворя очи ще заспя. Утре трябва да ставам в 6, а в 8 вече ще съм при него. Толкова ми е развълнувано, че направо подушвам още една нощ с отворени очи. Може би ще заспя в автобуса. Зависи кой шофьор ще е този път. Единия от четиримата кара като.. идиот. Никакво спане при него.
И спря да се върти за миг земята..
Прекарвам си страхотно все пак е лято (sun) в кръг от няколко приятелчета правим голям купон<3з
Иииии вече официално спирам хапчетата... Иначе денят беше горе/долу успешен. На работа имаше добри резултати. Нагушках го вечерта, макар че ми се ще да бях в състояние да му обърна повече внимание...
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Мога да кажа, че съм щастлива ..
Само да му чуя гласа ми е достатъчно в момента </3 ..
Аз знам, че върша тъпотии, то няма извинение, но силно се надявам да постигна това, което съм намислила ..
Мии преядох с чипс и малко ми е тежко и си търся квартира, нали ще съм студент уж и така. Някакво забило ми е
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
Тъжничко ми е някак... но не се чувствам зле.
И все пак ми е тъжничко.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Аргх, всичко ме боли. Страшно скапана съм, цял ден не съм седнала.
И на всичкото отгоре адски много се притеснявам сега като закъснява тъпият автобус.
Усещам как няма да спя тази нощ и утре ще си отспивам 4 часа във влака.
Дано всичко да е наред!
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Беше ми хубав ден, и баща ми успя да го прецака ...както винаги! Тоя човек не го разбирам,честно...
Побеснявам само като почне да ми развива дървени теории и вика сякаш тва ще промени нещо,честно издивявам на моменти...
Как може да викаш, да не показваш никво разбиране при положение,че от другата страна се опитват да ти обяснят. Той всичко знае...майчице мила...само се моля да ми издържат нервичките, за да не започна аз да викам,щото тогава ще почнат да излизат нещата едно след друго.
maDamn
разочарована се чувствам. и бясна.. може и да overreact-вам, ама ако продължава в същия дух, да ми прави тия тъпи забележки в малкото време, в което се виждаме и да иска само да мълчим и да се натискаме, ми няма да стане.
а сега и тия двете са се сдушили, вече нямам доверие и на нея, всичко което казвам й докладва, суперско. въобще истински приятели нямам, найс.
чувствам се, все едно се върнах в изходно положение, месец преди днес. и пак започвам да си мисля за тия двамцата идиоти мм, ще се видя на по бира с тях пък ^^ само да се върнат от морето и хич не ме е*е.
Всичко ми е многоо объркано. Дори не усетих колко бързо лятото си тръгва, а все още нито един ден не съм прекарала изпълнен с приятни емоции, приятни хора, приятни места... днеска дойде да ме види, макар и за малко все пак ме зарадва супер много и естествено вечерта успя да ме ядоса пак заради детските си безсмислени лъжи. А момичето , на което държах най-много не пропусна да ми разбие доверито. Чувствам се безкрайно отчаяна, глупава, разочарована и бясна.
Вярвай, че ще успееш, и наистина ще го направиш!!! ;xx
Спокойна съм, прибрах се. Свърших си работата за 2 дена и успях да си хвана първия обратен полет)))))
Тъжно ми е само че пропуснах рождения ден на моето слънчице, но сега гледам снимки с тортата, докато все още е била цяла и после омазаната й муцуна ;д
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
физически - понаболва ме главата,ма ще се опраа :д
иначе бива,можеше да е и по-добре ама така стаа....
Авв,студентка съм.![]()
Хубаво ми е,ама стига вечесъм киснала взоната на комфорта-от утре си почвам режима на чисто.
Един физиотерапевт би трябвало да знае как се влиза във форма за някакви си 2 месеца.Всъщност не само да знае,да може също.
Надъхвам се.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Саднато ми е едно такова
Спи ми се, ама е прекалено раноо
Още е 22:33 о_O
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
уф, нямам търпение вече да ми дойде рожденния ден
тогава поне знам, че ще получа каквото искам и с малко късмет ще забравя всички тъпи драми, мхм![]()
http://ask.fm/iwwkaa