- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Защо хората ..
Мара на сички диваци![]()
Аве понякога се чудя, защо ме гледат толкова много момичетата .. направо ме изяждат с поглед!
Не съм чак толкова красив, но може би защото се нося хубави дрешки и имам свой стил, правя си го по своето както се казва!
При вас как е, заглеждат ли ви .. изяждат ли ви с поглед?![]()
хаха Нали ? ;д
Еми наистина просто .. направо, как да ти го обесня, сигурно щото много съм сексав .. ^^
Неее не ме разбра ;дд имах в предвид как ние момичетата гледаме не как мен ме гледат
Ами не само дрехите, тялото също е важно, доста важно{mmm}пък и дори и двете да ги има ако се е изгърбил и няма никакво самочувствие не бих спряла поглед .
да бе то ти от 400 метра със снайпер ше го гледаш колко му е самочувствието в гащите
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
спокойно, аз също
п.п. много се извиняваш
абе пиша некви простотии просто... нормално да не ги разбереш. второто беше шега, като казвам, че и аз не съм си разбрал простотиите
па яла аз претенции немам само да има дупка (chuckle)
Това някакъв опит са самореклама ли е ? Че от темата ти това излиза. Иначе на мен също ми се случва, на приятеля ми също. В началото супер много се дразнехме и двамата, ама в последствие - спряхме. Сега само аз го бъзикам, че много момичето го гледат и го изяждат с поглед направо.
Не ме бърка особено. Даже се кефя, че го харесват, ама не могат да са с него.
Какъв голям кеф само. ;d
PS: Може да гледат, защото си красив/симпатичен, имаш хубав стил, тяло и подобни.
Зависи.
Хах, ква самореклама .. аз съм толкова комплексиран, че ше дойда в някъв форум да си прая реклами![]()
То това да си комплексиран не помага особено, в квото и да е.Казвам го от личен опит. ;D Ама има начини, с които да изкараш самочувствието, например при мен става като се облека добре и като цяло се "наконтя" ;D То не че не се обличам добре винаги (Тука имаше ли човек дет да не е скромен?
)
FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd
Я съм скромен.