.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Lightbulb Проблеми с гаджето

Какво да правия,ако една моя близка приятелка се вижда тайно с бившото ми гадже??

Повече от фен Аватара на betty-dimitrova
    Питаш я защо ги прави тези работи зад гърба ти. И е грешен раздел.

Да сори за раздела и тенкс но когато повдигна въпроса пред нея тя се прави на невинна ................

Тогава какво правиш още с нея? Казваш и '' ама ти мислиш да ме разиграваш ли? '' и и теглиш една майна...

Добре много мс е сега ще и се обадя ......... плсс прати ми лс

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Чакай, сега! Теб какво те засяга. Сама каза, че ти е бивш приятел. Вече нямате нищо общо и тя има пълното право да се вижда с него. Както и той. На теб какъв ти е проблема? Излагаш се само по тоя начин, тъй като нямаш никакво право да им забраняваш да се виждат. Като ти е бил толкова важен, да си била направила всичко възможно, за да си останеш с него. Късно е вече. Съветът ми е да не си разваляш приятелството заради момче. Защото ти си кривата в случая, не тя или той.

Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Чакай, сега! Теб какво те засяга. Сама каза, че ти е бивш приятел. Вече нямате нищо общо и тя има пълното право да се вижда с него. Както и той. На теб какъв ти е проблема? Излагаш се само по тоя начин, тъй като нямаш никакво право да им забраняваш да се виждат. Като ти е бил толкова важен, да си била направила всичко възможно, за да си останеш с него. Късно е вече. Съветът ми е да не си разваляш приятелството заради момче. Защото ти си кривата в случая, не тя или той.
    +1

Хора въпроса в случая не е, че го прави, а че го крие и отрича.

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Приятелката ти не постъпва правилно, като крие истината
    Видяла си ги, но тя продължава да отрича.
    Ами добре - като те лъже, тегли й една майна и готово
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    Щом ти е БИВШО гадже теб какво те засяга с кой се вижда та дори и тайно ?
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Супер фен Аватара на paradosou
    Лигла. Нямаш никакво основание да мрънкаш, с момчето вече сте разделени.
    Приятелката ти не прави нищо нередно, просто е кофти да те лъже.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от betty-dimitrova Виж мнението
    Хора въпроса в случая не е, че го прави, а че го крие и отрича.
    Голяма работа,че го отрича,това си е нейна работа.Ако иска ще каже,че се вижда и с Брад Пит...Авторката да спре да се бърка.

Според мен не те лъже, да отрича, но не защото иска да те излъже, а за да не нарани. Нали все пак ти е бивш, а и ти какво му се бъркаш нали е бивш какво те интересува какво прави той. Приятелката ти постъпва правилно като го крие, не иска да се скарате.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си