.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

Голям фен
    Зле си , моето момче.Спомням си като на 16 се разкарвах пиян по дискотеки и се прибирах и ме спираха за провереки.Измисляш нелепа история - как си отивал до аптеката , обаче си видяла п риятелка и те е поканила да пиете и си попрекалил малко.В комбинация с мн амог и нагло държание , кукуте винаги насират и не искат да си сложат проблем на главата.Може да оспорваш акта , обаче сигурно си тъпичък и не си писал възражения

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    Цитирай Първоначално написано от Furious? Виж мнението
    Зле си , моето момче.Спомням си като на 16 се разкарвах пиян по дискотеки и се прибирах и ме спираха за провереки.Измисляш нелепа история - как си отивал до аптеката , обаче си видяла п риятелка и те е поканила да пиете и си попрекалил малко.В комбинация с мн амог и нагло държание , кукуте винаги насират и не искат да си сложат проблем на главата.Може да оспорваш акта , обаче сигурно си тъпичък и не си писал възражения
    нас ни спряха от кат, и двамата без книжка аз поне имам 18... няма да кажа че картата е паднала от колата. Гадното е че куките писаха с молив и нищо не се вижда.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си