.
Отговор в тема
Страница 7 от 81 ПървиПърви ... 345678910111757 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 2018
    Голям фен Аватара на TheBeatles
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Elli * Виж мнението
    а 138мо какви езици има ? аз него не съм го проучвала, но все пак се надявам на по - висок бал .. ще уча яко тази година
    Аз бях в 138-мо. Тая година се преместих. (ще съм 8-ми клас). Има една паралелка с японски и английски, една с китайски и английски, една с английски и немски и една с английски и испански. Иначе мога само хубави неща да кажа за училището.
    Последно редактирано от TheBeatles : 08-02-2012 на 07:53
    Момиче съм!

"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън

Голям фен Аватара на Elli *
    охо много интересно мислех, че само в 18то има японски ... хм
    а бала в 18то не е ли по - нисък от този в 138мо?
    веднага ще го проуча

Съжалявам за двойният пост, но искам да попитам perry_the_platypus и TheBeatles според вас обучението на японския език къде е по - добро в 138мо или в 18то ? Мерси за всички, които ми помагат ^^

Голям фен Аватара на TheBeatles
    Град
    София
    Съжалявам за двойният пост, но искам да попитам perry_the_platypus и TheBeatles според вас обучението на японския език къде е по - добро в 138мо или в 18то ? Мерси за всички, които ми помагат ^^
    Никой не може да каже кое училище е по-добро в отношение на японския, дори и да са учили в 138-мо. Така е, защото паралелките с китайски и японски в 138-мо са новосформирани (от тази година) и никой не може да изкаже обективно мнение. Но от това, което ни говореха учителите за тези паралелки, останах с добро впечатление.
    Последно редактирано от TheBeatles : 08-02-2012 на 08:25
    Момиче съм!

"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън

ами страхотно, защото училището ми е много удобно, защото аз ще пътувам, но майка ми ми каза, че е много важно да има японци като учители .. така че някой друг ако има повече информация ( понеже не намирам в интернета ) да пише тук или на лично, ще съм много благодарна

Цитирай Първоначално написано от TheBeatles Виж мнението
    Никой не може да каже кое училище е по-добро в отношение на японския, дори и да са учили в 138-мо. Така е, защото паралелките с китайски и японски в 138-мо са новосформирани (от тази година) и никой не може да изкаже обективно мнение. Но от това, което ни говореха учителите за тези паралелки, останах с добро впечатление.
    Исках да кажа, че знам, че самото училище е добро, до колко образованието е добро не знам.
    Иначе другата година може да разбереш от мнения на хора, които са завършили 8ми клас в такава паралелка. Залагам на 18 СОУ, освен обучение по японски език, те се опитват да те свържат с културата на Япония. Повече можете да прочетете тук -> http://www.18sou.net/Japanese_Language.php.
    За 138 СОУ:
    ОСМИ КЛАС:
    - 18 часа японски език ;
    - 2 часа „ История на Япония”
    - Икебана, Оригами
    ДЕВЕТИ КЛАС:
    - 6 часа практически японски език;
    - 2 часа „Бит, традиции и обреди на японския народ” през Първи срок;
    - 2 часа „Изкуства и художествени занаяти на Япония”
    ДЕСЕТИ КЛАС:
    - 4 часа практически японски език;
    - 2 часа Древна японска литература
    ЕДИНАДЕСЕТИ КЛАС:
    - 2 часа Японска литература
    ДВАНАДЕСЕТИ КЛАС:
    - 2 часа Нова и най-нова японска литература

Още малко информация, тъй като не ми дава да си редактирам по-горното мнение:
    http://www.moetodaskalo.com/MoetoDas...ct_id-535.html -> тук са всички учители по японски език в София-град, тъй като паралелката с ЯЕ в 138 СОУ е от тази година, не са добавили учителите нито в официалния им сайт, нито в този сайт. По имената на тези учители в 18 СОУ, май няма японци.

Много ти благодаря :* Аз видях в сайта на 138мо сигурно ще ги качат като започне учебната година а в сайта на 18то никъде не намирам учителите, но ще се поразровя perry_the_platypus и ти ли сега ще си 7ми клас ?

някой знае ли какво е това ораторско майсторство

Много ти благодаря :* Аз видях в сайта на 138мо сигурно ще ги качат като започне учебната година а в сайта на 18то никъде не намирам учителите, но ще се поразровя perry_the_platypus и ти ли сега ще си 7ми клас ?

някой знае ли какво е това ораторско майсторство
    http://www.moetodaskalo.com/MoetoDas...ct_id-535.html -> Учителите по ЯЕ в 18 СОУ
    http://www.moetodaskalo.com/MoetoDas...articular.html -> Всички учители в 18 СОУ
    Иска ми се да съм 7ми клас, за жалост сега ще съм 8ми. :/

Ораторско майсторство е да имаш таланта да говориш красиво.

8ми клас оо супер ^^ в кое училище ще си ?
    благодаря ти ужасно много за помощта
    ако имам още въпроси ще питам за в бъдеще :Д
    малко поспамих ама :х ..

8ми клас оо супер ^^ в кое училище ще си ?
    благодаря ти ужасно много за помощта
    ако имам още въпроси ще питам за в бъдеще :Д
    малко поспамих ама :х ..
    Ще ти пиша на лично съобщение. Ако имаш още въпроси задай ги, може на някой да са му полезни. Затова е тази тема, за да се обсъждат такива неща и въобще не се нарича СПАМ.

Някой знае ли кога излизат датите за матурите?

В началото на уч. годината, абе някъде там, защото си спомням, че от рано знаех на коя дата са.

а те като излязат откъде можем да ги намерим ? малко съм неимформирана нооо ...

а те като излязат откъде можем да ги намерим ? малко съм неимформирана нооо ...
    Още не ти е дошло времето, не му мисли сега. Иначе на http://7klas.mon.bg с входящ номер (който ще ти дадат от училището) и ЕГН.

Повече от фен Аватара на Supernaturalfan
    Град
    Bulgaria
    @Perry_the_platypus Може ли да ми дадеш някаква представа за учебниците тази година?

не съм чела темата, но нали не съм единствената която не знае къде ще ходи и какво ще прави, по принцип съм добре с езиците и имам супер успех :д ама никва идея къде ще ходя !!!!

Цитирай Първоначално написано от mik_i Виж мнението
    не съм чела темата, но нали не съм единствената която не знае къде ще ходи и какво ще прави, по принцип съм добре с езиците и имам супер успех :д ама никва идея къде ще ходя !!!!
    ам а ти към езикови гимназии ли ще се насочваш или някви др ... примерно художествени, техникуми, спортни и т.н.

Повече от фен
    Имате време да решите

И аз да се включа...
    Тази година изпитите бяха сравнително лесни и бала се покачи доста...Успех на всички и ще стискаме палци да ви приемат където искате.А колкото до избора, това е най-трудната част.Аз си сменях мнението цяла година и накрая влязох най-неочаквано в Математическа, без да съм предполагала че някога ще уча там.
    Ще ви следя темичката (:

Цитирай Първоначално написано от JealouS Виж мнението
    И аз да се включа...
    Тази година изпитите бяха сравнително лесни и бала се покачи доста...Успех на всички и ще стискаме палци да ви приемат където искате.А колкото до избора, това е най-трудната част.Аз си сменях мнението цяла година и накрая влязох най-неочаквано в Математическа, без да съм предполагала че някога ще уча там.
    Ще ви следя темичката (:
    мерси многоо при мен интересното е, че аз още от 4ти клас знам къде искам да уча и сега съм още по - мотивирана ^^ JealouS честито в математическата сигурно ще е много хубаво, мен не ме бива в математиката

Не съм на ТИ с математиката, влязох само заради Биологията /после искам да следвам за лекар/.Аз в 4-ти клас исках в МГ, но после изредих всички училища в Бургас, докато дойде време за записването.Апък и бала ми беше хубав...
    Честно казано не съжалявам... Помислете хубаво - имате време.

а аз искам да попитам .. някой :Д една приятелка иска да кандидатства в класическата, казва, че била чула, че много се учело там ама тя всичко където чуе и вярва :Д .. та питам от нейно име много ли е трудно ?

Цитирай Първоначално написано от Supernaturalfan Виж мнението
    @Perry_the_platypus Може ли да ми дадеш някаква представа за учебниците тази година?
    Мислех си, че съм ти отговорил преди няколко дена, но явно зареди бавния интернет не се е публикувало, както и да е.
    Ето тук може да видиш всички одобрени учебници за учебната 2012/2013 година: http://mon.bg/opencms/export/sites/m...012-2013-1.pdf (учебниците за СЕДМИ клас са на 12 и 13 страница) ))

Повече от фен Аватара на Supernaturalfan
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от perry_the_platypus Виж мнението
    Мислех си, че съм ти отговорил преди няколко дена, но явно зареди бавния интернет не се е публикувало, както и да е.
    Ето тук може да видиш всички одобрени учебници за учебната 2012/2013 година: http://mon.bg/opencms/export/sites/m...012-2013-1.pdf (учебниците за СЕДМИ клас са на 12 и 13 страница) ))
    Ти си НЕЧОВЕК, брато! Мерси, че толкова ни помагаш!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си