- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да правя ли секс с приятелката си? Как да се предпазим?
Нека тези, които не обичат въпроси от типа "за пръв път ми е...лялля" да не четат.
Та, аз съм на 17 (скоро навършени), тя е на 16 (почти) и тя иска да правим секс утре (може би). И на двамата ще ни е за пръв път, та най-много ме тревожи риска от бременност. Презерватив ще използвам задължително, но това доколкото знам не е гаранция на 100%. Какво да правя?
Като за начало научи се да поставяш презерватива правилно.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Just Relax maan тва не е да си инженер.. ще ти го дам като за малоумен .. ама наистина малоумен
----
В леглото сте и се натискате:
1.Възбуждаш я
2.Пипаш я с пръстчета да видиш дали е доволно мокра
3.Събличаш се,събличаш я и се качваш в/у нея
4.Тя се разкрачва,а ти си слагаш презерватива (ако не знаеш пробваи си сам)
5.Вкараш и го леко.. Ще ти е малко трудно,но не напъваи много много..
6.Пробваи да го вкараш целия и ако успееш си 6ца..
7.Това ти е 1ви полов акт - 5 минути не повече..
8.Починете си и опитаите отново (този път както си трябва)
Отпусни се пък ти, бе. Презерватива , ако е поставен правилно носи приблизително или точно 100% сигурност. Научи се как се слага и това е. Бъдете максимално отпуснати. Не се притеснявайте. Не планирайте нещата от сега, нека се случат неочаквано и ще е чудесно направо.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ако сложиш правилно презерватива няма да се скъса.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Слагаш презерватива като хората - т.е да няма въздух в него ( виж на листовката как се слага ако не знаеш ), и си готов.
Ако не си толкова сигурен в себе си при първия път може да не свършваш докато пениса ти е в нея.Просто го извади малко преди да свършиш и си довърши работата с ръчичка или пък попитай нея.Когато вече свикнеш и станеш наясно с чуството сам ще се отпуснеш.
Питай ни какво да ти изберем да ядеш или не.
В този форум хората са много крайни мамка му едните на 14 вече с 3ма другите на 17 не знаят какво да правят.
Помисли малко прекалено лесно е да питаш вземи прочети нещо 2-3 реда какво да правиш