щооо ?
tka
^ ти пък що точно като си от плд ?
не съм от плд
Първоначално написано от FuCKkK13 щооо ? за да те пресрещнем и да ти изнасилим кучето, а теб да вземем като заложница за откуп може и в обратния ред нз не сме решили още :Д
Законът е закон, но той врата в полето е и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Първоначално написано от nqmaznacheniee не съм от плд е... така пише в профила...
тва е за заблуда ама чакай малко, ти от къде си
Първоначално написано от Oy7ofCon7roL за да те пресрещнем и да ти изнасилим кучето, а теб да вземем като заложница за откуп може и в обратния ред нз не сме решили още :Д ето за това няма да ви кажа и btw. кучето не го разхождам само аз
Първоначално написано от nqmaznacheniee тва е за заблуда ама чакай малко, ти от къде си тоя въпрос го чакат отдавна ама не мислех че ти ще питаш
и пак не ми отг
Първоначално написано от FuCKkK13 ето за това няма да ви кажа и btw. кучето не го разхождам само аз кажи бе няма да ти бараме кучетУ
Първоначално написано от nqmaznacheniee и пак не ми отг може и да не искам
Първоначално написано от Oy7ofCon7roL кажи бе няма да ти бараме кучетУ ама може мене да доближите ако сте някакви откачени
кучето ще те пази
Първоначално написано от nqmaznacheniee кучето ще те пази на 5 месеца е..
Първоначално написано от FuCKkK13 ама може мене да доближите ако сте някакви откачени не сме откачени бе я кажи ся
Първоначално написано от Oy7ofCon7roL не сме откачени бе я кажи ся к'фо да ти кажа ? ти си сигурен от самото начало че съм от хасково
ОООООООООМГ КОЙ Е ОТ ХАСКОВО БЕ ? СЕРИОЗНО ПИТАМ
Първоначално написано от nqmaznacheniee ОООООООООМГ КОЙ Е ОТ ХАСКОВО БЕ ? СЕРИОЗНО ПИТАМ не знам
Първоначално написано от FuCKkK13 не знам кой квартал си
Първоначално написано от FuCKkK13 к'фо да ти кажа ? ти си сигурен от самото начало че съм от хасково сигурен съм, я кажи ся ?
Първоначално написано от Oy7ofCon7roL сигурен съм, я кажи ся ? и що си сигурен ? най мн да си ме мернал някъде обаче пак не трябва си сигурен
Първоначално написано от nqmaznacheniee кой квартал си и това ли питаш сериозно
винаги съм питал за всичко сериозно
Първоначално написано от nqmaznacheniee винаги съм питал за всичко сериозно а що ми се хилиш тогава ? и последно ти от хасково ли си ?
Виж "облака" с етикети
Правила