- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Dota/Dota 2 fans
Нямали фенове на тази класическа игра(2-рата най- играна след цс) . Да се надявам, че все още има дишащи зарибени дота играчи. Ако има, тук предлагам да обсъждаме heroes, skills and items build. =) ^^
Nerf irelia pls
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
ДОТАААА
Чакам си ключа за двойката.
Един от малкото без ключ ;(
ЕДИТ: Ихууу днес си получих ключа!
Последно редактирано от MrCreeper : 07-20-2012 на 07:42
Don't hate the hacker,
hate the code!
Хубава тема айде и аз да се похваля,че цъкам дота 2 от известно време иии мога да кажа,че е уникална игричката,на светлинни години пред "ЛОЛ"
А някой чака ли интернешанала тази година се очертава по-интригуваща от миналата макар и миналата беше доста готино...
Има ли начин да получа ключ? и как
Ами има - влизаш в този линк:
http://www.dota-utilities.com/2011/0...grab-your.html
вътре всичко е обяснено,на всеки патч теглят по няколко човека.
Късмет!
Айде да се съберем да играеме, че последния път заради лефтъри играхме 2 в 5![]()
Don't hate the hacker,
hate the code!
Ами ако говориш за дота 1 - айде ама в iccup ,че нещо ме дропи от гарена нз за какво...
Дота 1 в гарена, дота 2 във стеам!
Don't hate the hacker,
hate the code!
Ами ако има повечко хора за дота 2 може да стане работата :Д.че като гледам никой не играе iccup
Aaa, с какви нубове се падам
По 2-3 лефткат и все от моя тийм ;(
Don't hate the hacker,
hate the code!
Яяя, колко време не бях влизал и колко сте писали :P . В плейдота можете да получите ключ, на ден раздават по 180. Аз днес подадах "заявка", стискайте палци компютъра да ме избере и да цъкаме в стеам ^^ .
Колкото до дота 1 съм навит за игра в RGC, DLG или GGC.
На мен на два акаунта в Steam ми пратиха. хах
И то не ключ, а директно играта цъфна в библиотеката ми.
Някои ще има каже ли от къде и как да се сдобия с играта и ключ искам да я пробвам.
Edit: Пуснах заявка в стийм.![]()
Последно редактирано от Teenhelp1 : 08-03-2012 на 11:35
Ако играеш ЛоЛ ,по-добре не пробвай дота 2...само ще я храниш колко е зле
Преди цъках Дота от WC3 така,че знам г/д за какво става въпрос и да цъкам ЛоЛ ,която си е доста добра.То вие всъщност храните ЛоЛ защото е ''по-лесна''![]()
Колко време си я играл за да направиш тези изводи ?
Поне 4-5 игри съм играл, не си мисли, че ги правя само по това какво съм чувал. Ако искаш ще ти пиша акаунт на ЛС, за да провериш, че ме има.
И стоя абсолютно зад думите си.
4-5 Игри не са достатъчни пък и си бил още в началото малък левел.Няма смисъл да се плюе нещо,което не харесваш не е твоя тип игра (музика,спорт или каквото друго да е) просто не го харесваш и не се занимаваш с това не е нужно да си против него(hater).![]()
Последно редактирано от Teenhelp1 : 08-03-2012 на 14:52