.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Повече от фен Аватара на Lekov
    Град
    Pirdop BG

Какво ви липсва в интернет пространството?

Какво ви липсва в интернет пространството? Какъв тип услуга, сайт, забавление нещо което го е имало навремето когато бяхме малки а сега вече го няма ?

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Всъщност в Интернет, ни липсва детството и реалния живот
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Само ти ни липсваше..

Цитирай Първоначално написано от Anichkaxxwee Виж мнението
    Много правилно, до гуша ми е дошло от този Интернет. Всеки говори само за него, Фейсбук това, Скайп онова, все едно няма други теми за говорене, всички са станали като някакви тъпи зомбита. Дори в телевизията постоянно ни надуват главата със сайтове и фейсбук.

И за да отговоря директно на автора - вече има прекалено много и всякакви сайтове, кой от кой по-тъпи. А примерно новинарските сайтове с какво са повече от вестниците и ТВ новините, ами с нищо - там пишат същите продажни журналисти и даже не са журналисти, а ги списват случайни хора, хванати от улицата.

И като почнат някакви да се хвалят в колко форуми пишат и колко регистрации в сайтове за запознанства имат направо са смешни. Да не говорим, че някои имат по 5000 приятели във Фейсбук, повечето от които не познават, а са далечни познати на познати или непознати. Ако са толкова готини защо почти целият им живот минава пред екрана, хм?

Представям си като остареят как ще си спомнят детството и младостта - "Аз кога бях млад пишех в този форум и имах 3000 приятели във Фейсбук, ех какви времена бяха!"

Повече от фен Аватара на Lekov
    Град
    Pirdop BG
    Цитирай Първоначално написано от need2bestrong Виж мнението
    Само ти ни липсваше..
    Поласкан съм че съм ти липсвал... това е голяма чест за мене

Повече от фен Аватара на mechone
    Цитирай Първоначално написано от Anichkaxxwee Виж мнението
    true.

Ей , тоя интернет е много гаден , нямах интернет и научих силово за 2 дни , а месец преди това за 2-3 седмици не можах да го науча xaxa. Спирайте нета хора

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Мислим си, че ни дава нещо, а в същото време толкова много ни взема. Все искаме да запълним липси, но май интернет повече ни ограбва, отколкото си мислим.
    Вече е твърде късо и твърде трудно да се откъснем от това нещо. Интернетът е достъпен и не чак толкова скъп. Позволихме виртуалната мрежа да се всели в нашето аз и да ни контролира, а ние да разголваме душата си и да бъдем следени без да знаем, че някой би злоупотребил с нас.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си