.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Не знам какво да правя вече!

Има едно момиче. Питал съм я поне 2-3 пъти дали иска да излезне с мен /отговора е винаги да/ После или забравя за "срещата" , или просто си измисля някаква причина.. Какво да правя?
    Да обичаш, когато те обичат е човешко! Да мразиш, когато те обичат е жестоко! Да обичаш, когато те мразят е Велико!

Напомни и.

Пък ако продължава да се прави на заблеяна, откажи се, момичето не те харесва.
    Аз лично много бих се изнервила, ако някой не схваща намека, че не искам да изляза с него.
    Последно редактирано от xshadowx : 08-04-2012 на 21:35

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Да престанеш да я търсиш. Явно само те разиграва. Насочи вниманието си към някоя, която или ще ти обърне внимание, или окончателно ще те разкара.

Голям фен Аватара на mir4eto93
    Отдръпни се от нея, играй го малко незаинтересован. Ако тя се освести и започне тя да те търси, добре, ако не, пътя
    НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!

You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!

Тя ми е казвала като сме сe засичали в града ,че иска. Днес и напомних сутринта,няма да забравя! А пък най-накрая...
    Да обичаш, когато те обичат е човешко! Да мразиш, когато те обичат е жестоко! Да обичаш, когато те мразят е Велико!

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Може да не те харесва, да не си и симпатичен
    Колкото пъти си уговорите среща, толкова пъти тя не идва
    Ее, не схващаш ли намека ?!
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Цитирай Първоначално написано от Anichkaxxwee Виж мнението
    Може да не те харесва, да не си и симпатичен
    Колкото пъти си уговорите среща, толкова пъти тя не идва
    Ее, не схващаш ли намека ?!
    точно...
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    купи й гинко билоба
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Супер фен Аватара на tonique
    Град
    София де Жанейро
    Щом те забравя значи не си и интересен или просто не иска да те реже и си мисли, че сам ще се досетиш!!
    Дай и последен шанс и ако пак не дойде по-добре я забрави
    Азис - Хоп [music]

Представям си как това й помпа самочувствието и после се кикоти с приятелките си на тема "ах, колко съм яка и желана, даже и тенекии връзвам на бедните нещастници и те въпреки това ми ходят по гъза". Прави си чикия на самочувствието с теб.

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Може пък да я е срам ? Както казаха отдръпни се малко, може да те потърси ако има интерес.
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

Оставяш нещата на течението, нападаш други мацки, ако тая те потърси, значи наистина иска да излезете...

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Струва ми се, че просто те разиграва, защото няма смелостта да ти каже, че не те харесва и не иска да излизате. Някак е супер тъпо и невъзможно, дори, да забравиш всеки път, че имаш среща.

Според мен вече трябва да се откажеш от въпросното момиче и да насочиш вниманието си към друга, която няма да тръгне да лъже, а ще има смелостта да говори с теб. И подобни. В случая не виждам това момиче да има такова.

Благодаря на всички.Спрял съм да я търся , ако ме потърси , потърси вече ми е все едно .

Супер фен Аватара на tonique
    Град
    София де Жанейро
    Цитирай Първоначално написано от NeverBack Виж мнението
    Благодаря на всички.Спрял съм да я търся , ако ме потърси , потърси вече ми е все едно .
    Браво - може да се е ебавала с теб - то и аз бих се ебавал също с някакво момиче стига да е гадна де ..
    Дори имам доста идеи .. - и като те потърси ти се направи, че си забравил
    Азис - Хоп [music]

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Напсувай я най-брутално и ѝ кажи, че не заслужава вниманието ти
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Моите поздравления за това, че си напорист ама май трябва да знаеш кога да спреш.
    И не знам за вас ама на мен до сега не ми се е случвало да забравя, че имам среща с някого и въобще да не се появя. Не се занимавай повече с нея, очевидно е , че те разиграва.

Може просто да не иска да излезе с теб, не й досаждай- ако сама те потърси и те извика да излезете значи наистина може да е заради обстоятелствата, но ако само отлага, просто приеми, че не иска.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си