- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не знам какво да правя вече!
Има едно момиче. Питал съм я поне 2-3 пъти дали иска да излезне с мен /отговора е винаги да/ После или забравя за "срещата" , или просто си измисля някаква причина.. Какво да правя?
Да обичаш, когато те обичат е човешко! Да мразиш, когато те обичат е жестоко! Да обичаш, когато те мразят е Велико!
Напомни и.
Пък ако продължава да се прави на заблеяна, откажи се, момичето не те харесва.
Аз лично много бих се изнервила, ако някой не схваща намека, че не искам да изляза с него.
Последно редактирано от xshadowx : 08-04-2012 на 21:35
Да престанеш да я търсиш. Явно само те разиграва. Насочи вниманието си към някоя, която или ще ти обърне внимание, или окончателно ще те разкара.
Отдръпни се от нея, играй го малко незаинтересован. Ако тя се освести и започне тя да те търси, добре, ако не, пътя
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
Тя ми е казвала като сме сe засичали в града ,че иска. Днес и напомних сутринта,няма да забравя! А пък най-накрая...
Да обичаш, когато те обичат е човешко! Да мразиш, когато те обичат е жестоко! Да обичаш, когато те мразят е Велико!
Може да не те харесва, да не си и симпатичен
Колкото пъти си уговорите среща, толкова пъти тя не идва
Ее, не схващаш ли намека ?!
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
купи й гинко билоба![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Щом те забравя значи не си и интересен или просто не иска да те реже и си мисли, че сам ще се досетиш!!
Дай и последен шанс и ако пак не дойде по-добре я забрави![]()
Азис - Хоп [music]
Представям си как това й помпа самочувствието и после се кикоти с приятелките си на тема "ах, колко съм яка и желана, даже и тенекии връзвам на бедните нещастници и те въпреки това ми ходят по гъза". Прави си чикия на самочувствието с теб.![]()
Може пък да я е срам ? Както казаха отдръпни се малко, може да те потърси ако има интерес.
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
Оставяш нещата на течението, нападаш други мацки, ако тая те потърси, значи наистина иска да излезете...
Струва ми се, че просто те разиграва, защото няма смелостта да ти каже, че не те харесва и не иска да излизате. Някак е супер тъпо и невъзможно, дори, да забравиш всеки път, че имаш среща.
Според мен вече трябва да се откажеш от въпросното момиче и да насочиш вниманието си към друга, която няма да тръгне да лъже, а ще има смелостта да говори с теб. И подобни. В случая не виждам това момиче да има такова.
Благодаря на всички.Спрял съм да я търся , ако ме потърси , потърси вече ми е все едно .![]()
Напсувай я най-брутално и ѝ кажи, че не заслужава вниманието ти
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Моите поздравления за това, че си напорист ама май трябва да знаеш кога да спреш.
И не знам за вас ама на мен до сега не ми се е случвало да забравя, че имам среща с някого и въобще да не се появя. Не се занимавай повече с нея, очевидно е , че те разиграва.
Може просто да не иска да излезе с теб, не й досаждай- ако сама те потърси и те извика да излезете значи наистина може да е заради обстоятелствата, но ако само отлага, просто приеми, че не иска.