.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Много е грозно, носи ги поотделно.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на Your.Passion
    Грозно е ,а пък и злато и сребро не с носят заедно !!

да, грозно е

Цитирай Първоначално написано от LoveChocolate Виж мнението
    Tikche защо по дяволите си мислиш че златото е за стари хора
    Ми винаги е било така. Колко млади хора виждаш със злато и колко стари. Винаги по-младите са носили сребро, понеже е нежно и чисто. Символизира невинността и чистотата. Докато златото състарява малко. Примерно имам много златни и сребърни неща и като сложа сребро изглежам по-млада от колкото като сложа злато. Просто на млад човек злато не отива. Лично мнение, което не налагам на никой.

Супер фен Аватара на Christinna
    ^ О, боже.. за стари хора било. Специално щи пусна няколко снимки:

И все пак всеки с вкуса си, но мога да ти кажа, че пък точно сега е модерно.

Супер фен
    Град
    България
    Грозно е,аз отдавна спрях да носа злато.Спомням си,че една жена,която живее в Англия ми каза,че там ако носиш злато са те мислели за циганин.Аз дори не знаех,че в Англия има цигани..
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

Цитирай Първоначално написано от wiiwa Виж мнението
    Не стои добре
    ^^ + Определено не стои, както трябва. :/

Цитирай Първоначално написано от muhtesemfan Виж мнението
    Грозно е,аз отдавна спрях да носа злато.Спомням си,че една жена,която живее в Англия ми каза,че там ако носиш злато са те мислели за циганин.Аз дори не знаех,че в Англия има цигани..
    Англия и като цяло Великобритания е една от държавите с най-голям брой, живеещи там цигани...

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Ами не знам кое му е грозното, аз лично не го намирам, но щом сте казали... Иначе аз си нося едни малки златни обици, две от медицинска стомана и една отделно дето е от пистолет и е позлатена, една никелова верижка и два сребърни пръстена. Колкото и да ви е грозно, аз лично никога не бих махнала нито едното от тези бижута без основателна причина, твърде важни хора са ми ги подарили. Не седи кой знае колко грозно.
    Ти така си мислиш .. Според мен си е доста грозничко..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си