- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Дайте ми някакви турски народни песнички
Трудно бих ти открил турска народна музика, поради простата причина че не мога да я различа от воя на чакали.
Смотльовци, явно ще трябва да питам в по-сериозен форум
И ако някой знае, да каже какво означава "гелиор"
Имам някаква малка надежда,че той троли с темата.
maDamn
Последно редактирано от MrCreeper : 08-04-2012 на 19:35
Don't hate the hacker,
hate the code!
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
мнол сте зле, честно. копайте си на нивата като ви е толко акъла. музиката няма цвят, религия и териториални граници, толко ли не може да ви го побере тъпанарския мироглед.
патриотични интереси дрън дрън, тука некои пъпчиви недорасляци си играят на 'патриоти', неизлизали от тях и неизключвали компютъра. Вместо хората да гледат напред, те заровили главите в миналото, четат комунистическа литература и си мислят, че всъщност става чеп за зеле от тях, но уви реалността е друга![]()
нещо много любимо и подходящо:
Безкраен площад. Еднакви павета поставени на равни разстояния едно от друго докъдето ти стигат очите.
Един човек отиде при друг човек и му каза.
-Здравей! Аз съм националист. Това значи, че се гордея с това, което са направили хора, с които най-вероятно нямам никаква биологична или културна връзка, само защото са родени на географското място, на което съм роден аз. Освен това мразя всички, които са родени на географското място, на което преди стотици години са били родени хора, които са имали вражда с хората, родени преди стотици години на географското място, на което съм роден аз .
-Това звучи нелогично.- Каза другия човек.
-ТЪП НАЦИОНАЛНИХИЛИСТ! УМРИ!
Из "138 кратки прози за живота във въображението на една скарида"
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Да го духат националистите и патриотите.
![]()
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
Добре, аз не съм хванал времето, когато в училищата гъмжеше от турци(в смис. имаше по няколко в клас и си мълчаха щот щеше да има бой), но мои познати, които са с 3 години по-малки от мен са били в един клас 19 турци на 4 българи и са били тормозени по всякакъв начин заради това, че са били българи...
Как ти се струва двама турци да те хванат за ръцете и няква мазна туркиня да ти удря шамари пред 20 човека ?
Какво да им кажа на тия момчета ?
И това не са единични случаи, а практика където българите сме по-малко..
Законът е закон,
но той врата в полето е
Ти кво разбираш под турска народна песен,Насе?
maDamn
Много бъркаш значи!
Маанетата не са турски народни песни!
Разрови се и ще си намериш , в нета има...
maDamn
Ето нещо по-добро от турска музика.
Дойде ми на акъла как веднъж преди няколко години ходих да помагам на един френд да режем едни тикви и аз бях взел един нож( ама дълъг като сабя) и там имаше един мъж, който го взе тоя нож и през целия ден докато режеше тиквите на две викаше "шат на турчина главата падна"![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е