- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво ви става МОМИЧЕТАА!!!
Жени,защо го правите това бе ??? Защо никога не гледате характера а ви впечатляват Тузарчета само...
Имам 10 момичета приятелки и 10 си патиха с момчета.
Това което ме мъчи е че съм на 17.
До сега съм имал само 1 връзка.Какво ли не се опитвам да правя да впечетля някоя но ме възприемат само като фр или минават с номера-Ако си станем гаджета и после скъсаме ще си развалим приятелството-
Какво ми е? Какъв е вашият критерий..
Единственият ми килипир е че пуша... дори и пияч не съм.
Сякаш не останаха добри момичета на този свят..
Т'ва е проблема не си пияч... да това ще да е...
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Само не разбрах какъв е проблема в това че си имал 1 връзка. И защо търсиш толкова отчаяно?
Не слагай всички под един знаменател,не всички се интересуваме само от външния вид..
Не ви слагам просто казвам че Повечето са такива просто немога да намеря подходящата
Ми като търсиш толкова задълбочено нема да намериш бре
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Не се отчайвай
Точно когато най-малко очакваш, ще намериш своята половинка (:
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon
Смени обкръжението си. 10 момичета не са целия свят.Просто си в пубертета.
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Можеби проблема ми е че нямам подход към жените към познати знам какво да правя но харесали ми някоя непозната незнам какво да правя ..
Момичетата са си наред. "Какво ли не се опитвам да правя да впечетля някоя" - това ми звучи като " Постоянно им досаждам". Успкой се малко.
Нищо не ни става, явно подхода ти не е правилен, погледни себе си.
<3 d(ˆˆ)b
Тоооолкова много приятелки имаш, а дори с една не си правил нещо. Еми, пич, проблемът е, че явно се сприятеляваш и си до там. Гледай как приятелите ти го правят, как си го искат от тях... и следвай някакъв пример, опитвай... Иначе всяка, която срещнеш ще си й само приятелка.
Просто те ценят повече като приятел и за тях няма смисъл да ходите там няк'ви си 1-2 (е, може и повече) месеца и после да се отбягвате. Не се опитвай толкова да впечатляваш някоя, смисъл не казвам да не се занимаваш изобщо, но няма нужда да се насилваш толкова.
Туй дето ми става, да не седнеш на него.Извън шегата, ще кажа само, че явно не попадаш на подходящи. Звучиш ми като forever friendzoned, подбирай си обкръжението, бе. Няма как някой от тука да ти каже къв ти е проблема, тъй като не те познаваме, нито си дал обстойна информация или снимков материал, че да казваме (а и не е необходимо). Свестни момичета има, дръж се естествено, да не ти пука, ще срещнеш и такива.
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
Мен "Тузарчета" не ме впечатляват,а и моя приятел пуши и нямам проблем с това.Друга е сигурно причината...като казваш,че те възприемат само като фр..и аз имам един приятел със същия проблем.При него работата е в това,че се държи приятелски с всички момичета независимо дали са известни,слаби и красиви..просто умее да изслушва и да бъде полезен,не се подиграва и гаври с тях и също не се прави на голям играч да се натиска на всяка мацка с яко дупе,обаче всеки път като си хареса някоя си пати,защото го възприема само като приятел...гадно е..много...не знам какво правиш ти,за да те възприемат така,но не трябва да изпадаш в някакви крайности.
Като начало спри да си такава неориентирана носна кърпичка за 10-те си приятелки![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Оффф. Ставате досадни вече с тези еднотипни теми. Станете гейове като толкова се дразните от момичетата.
Не, момичетата не търсят тузари. Търсят свястни. Свестен не значи досадник, който е готов на всичко да се подмаже. Свестен представлява МЪЖ с главни букви: отстоява си мнението, поема отговорности, знае как да се грижи и кога да е нежен, умее да води спор, знае как да те накара да се почувстваш прекрасна и без да става лигав.
10те ти приятелки не са извадка, демонстрираща обществото. Това словосъчетание "повечето жени" ми бърка в здравето вече като го прочета. Аз една такава не познавам.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Горкия , докато си отчаяно търсещ така ще си седиш !
If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.
Еби им майката повечето не знаят какво искат..
Да обичаш, когато те обичат е човешко! Да мразиш, когато те обичат е жестоко! Да обичаш, когато те мразят е Велико!
Грешката не е в нас, а в теб. Няма лошо да си добър, няма лошо в това да се стараеш да опознаеш момичето преди да става нещо между вас, няма лошо в това да си внимателен с една дама, няма лошо да се интересуваш от нея. Но лошото е в това, че ти явно тръгваш по пътя на чистото приятелство. В такива случаи дори да харесваш момичето, дори да й кажеш това, дори и тя да се съгласи - нейната обич ще бъде илюзия, в действителност госпожицата ще изпитва чист страх да не те изгуби като приятел, но в един момент ще се влюби в друг или просто ще й писне да се преструва. И ето ти го края. Разбира се, това не е константа и не важи за всички.
Следващият ти опит с момиче трябва да протече по друг начин. Излизайте, дръж се нормално - както се държиш по принцип, но не пропускай да пускаш по някой и друг комплимент (но не прекалено много, защото голямото количество предвещава и възможно най-скорошно предложение от твоя страна. Освен ако не смяташ да избързаш този път, не прекалявай с комплиментите. А и ако прекалиш, съществува възможност да я отдръпнеш от себе си, дори е твърде вероятно). Можеш да направиш на момичето и някакъв малък романтичен жест - цвете, картичка, песничка, рисунка, сувенирче... Нали знаеш, това вече ти си го решаваш, зависи от възможностите ти, както и от това до каква степен познаваш дамата. Гледай до към четвъртата или петата среща да си уточнил положението пред нея и на глас, тоест да си й казал, че я харесваш. Винаги е възможно да не успееш, но ако се получи така - опитай с друга. И така, това е, което мога да кажа.
казваш да гледаме характера , добре простичък въпросако ти искочи няк'ва 300 килограмова и ти каже, че е лудо влюбена в теб характера ли ще и гледаш или ще се чудиш как да избягаш
може външният ти вид да куца то хубо характер,характер ама ти трябва и нещо с ,което да привлечеш внимание нали се сещаш ако чакаш някой да те хареса само заради характер ще има да си чакаш доста полагай грижи за външния си вид
![]()