.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Hybrid View

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от bReAk3R Виж мнението
    Тренирах баскетбол през учебната година, но лятото няма и затова сега не ходя. В момента тренирам гребане /каяк/ и стрийт фитнес или фитнес просто за развлечение. Искам някакво бойно изкуство за да стана по-уверен в възможностите си за защита и защото може да е интересно, но просто е ужасно тъпо да запишеш някакъв спорт, да станеш добър (ехехехе ) и да го отпишеш заради друг както аз... Ще ме гледат тъпо... а няма да имам време и за боен спорт и за гребане.. Това е
    То може да не ти дойде самоувереността с бойния спорт, макар че помага. По-добре се поразтърси за материали в нета за решителност, алфа черти, страх (има една яка книжка на Geoff Thompson) и прилагай мисленето навън. Пък си тренирай каквото ти е кеф.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    То може да не ти дойде самоувереността с бойния спорт, макар че помага. По-добре се поразтърси за материали в нета за решителност, алфа черти, страх (има една яка книжка на Geoff Thompson) и прилагай мисленето навън. Пък си тренирай каквото ти е кеф.
    Не за самоувереност, просто сега не съм много сигурен, че мога да се защитя в дадена ситуация, а като тренирам защита, няма как пак да не съм. Вчера от несигурност че мога да се бия бягах от един дето често се закача и никога не му отвръщам. Е, вчера му спрях удара и го ударих в корема, след което се отдръпнах. После се върнах там и ме гони 200 метра.. Хубаво, че се скрих във входа на една кооперация. Все пак не мога да съм сигурен, че ще набия точно него, тъй като стърчи 20см над мен. Нищо, че с тези 20см по висок е и 50 кг Представи си картинката 1,90 висок, едва 50кг тежък...
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си