- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Dota/Dota 2 fans
Go4LoL
LoL хич не е лоша игра и смятам, че е доста забавна. Аз като си дигнах 30 доста бях запален ама после попаднах в EloHell и се отказах.
Първоначално написано от GregoryHouse
Какво си попаднал ? Аз мисля да я вида тая игра LoL , че искам нещо различно , а за Дота 2 няма как ... xd
Еми аз днеска си отворих мейла и видях че са ме избрали за дота ама ново предизвикателство-да си спомня паролата на стийма
Когато си развиеш акаунт до 30лвл-това е максимума, ти можеш да играеш ранкед и да печелиш Elo-това е нещо като рейтинг който печелиш като победиш в такава игра и губиш като паднеш. Мисля че почваш от 1000 ело и първите ти ранкед игри ти дават най-много ело и за това трябва да ги спечелиш на всяка цена, най-добре играй с някой твой приятел, който е по-скилнат за по-голям шанс за победа. М-у 1000 и 1200 ело повечето са идиоти и ако си добър можеш дори сам да "изкериш" отбора си до победа. М-у 1200 и 1400 ело е истинкият EloHell-там повечето вече са по-добри, но винаги има по1-2 идиоти в играта и е въпрос на късмет да не са в твоя отбор. Там ако вие примерно имате 1 тъпанар в отбора, а те нямат почти ви е гарантирана загуба. Аз почти стигнах края на EloHell-стигнах 1396 ело ама после загубих 5 игри заради идиоти и пак се върнах в ада. Тогава се саднах и спрях да играя лига.
Ако минеш 1400 ело вече почти всички са прота и се получават доста хубави игри защото идиоти няма на такова ело.
Първоначално написано от GregoryHouse
Aре да цъкаме стийма ми е maniache, а ингейм съм NightHawk
Don't hate the hacker,
hate the code!
Играйте лийг ъф лежендс бе, ето ви дори от къде да се регнете:
http://signup.leagueoflegends.com/?r...bd192317912392
Играйте лийг ъф лежендс бе, ето ви дори от къде да се регнете:
http://signup.leagueoflegends.com/?r...bd192317912392
Някой има ли идея от какво може да ми забива така брутално като си пусна wc3 ? Като започнем игра ми забива за по 5 секунди, пуска се за около 0,5 и пак продължава да си забива. А като напиша !ping ми излиза, че имам 1350 пинг. Проблема е от днес![]()
Ами айде да се разберем да цъкаме някой път дота 2? Ако се съберем 5 ще е най-айляк