.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Smile как да си боядисам косата с билки ?

много искм да си боядисан косата , но майка ми не ми дава с боя , така че искам с някакви билки някой знае ли някаква рецепта

Можеш да я изсветлиш с лайка , но до сега не съм чувала с билки да се боядисва косата

Голям фен Аватара на OnlyGirl
    С варени орехови листа или нещо от сорта се постигаше червеникав оттенък ама знам ли..
    <3 d(ˆˆ)b

а с ореховите листа има ли ефект знаете ли ?

Голям фен Аватара на OnlyGirl
    Виж тук: http://krasota.rozali.com/kosa/p7163.html
    Ама защо ще се боядисваш като си 97, изчакай малко или ако толкова искаш просто се боядисай, майка ти няма да те убие.
    <3 d(ˆˆ)b

Мега фен Аватара на FunkyPie

Red face

Ами зависи какъв цвят искаш,защото аз си правя кичури с лекарства-грануфорин(зелено),пиоктaни н май се казваше другото(розов) и фуксин(пак не съм сигурна)(лилав);може да съм им поразменила или сбъркала имената,сори
    Последно редактирано от FunkyPie : 08-06-2012 на 13:23

Цитирай Първоначално написано от FunkyPie Виж мнението
    Ами зависи какъв цвят искаш,защото аз си правя кичури с лекарства-грануфорин(зелено),пиоктан н май се казваше другото(розов) и фуксин(пак не съм сигурна)(лилав);може да съм им поразменила или сбъркала имената,сори
    Може ли да дадеш още малко информация ??

за тези знам , но майка ми си мисли че вредят на косата
    аз имам за лилави и се опитвах да боядисам едни искуствени кичури , но са много малки и не се виждат

Мега фен Аватара на FunkyPie
    Цитирай Първоначално написано от emm97 Виж мнението
    за тези знам , но майка ми си мисли че вредят на косата
    аз имам за лилави и се опитвах да боядисам едни искуствени кичури , но са много малки и не се виждат
    мнее,не вредят винаги съм със зелен и за да не и изсъхва или нещо от сорта косата слагаш в една ръкавица (да не се омажеш че трудно се мие) малко балсам и 3-4 капки лекарство и седиш с намазаното 20-30 минути (преди това тряя да ти е светла косата за да хване цвета) айде късмет ако искаш да опиташ

Чувала съм за нещо с мед,но в момента не се сещам,а и не бях много заинтересована поради факта,че ми се видя малко странно да си намажа косата с мед.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си