- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Срамно ли е ?
Имаше една потребителка май беше Русокоска ,но не съм съвсем сигурна в това.Та тя каза,че стом водиш полов живот макар че имаш ципа то то не си девствена.В известна смисъл е права,но как ще обясниш примерно на приятеля си това.Например правила си орална любов но нищо повече от това той те пита девствена ли си и как ще му обясниш,че си водиш девствена ,но не си такава много хора биха се объркали особено пък пуберите.Чисто физически тя се води че е девствена,но въсщност от морална гледна точка ако си правила орална или другото ти губиш невиноста си,чистота си и детското в теб девствена си ама не си типичната напорочна девственицатя която няма опит в интимната сфера.Та съгласна съм с русокоска донякъде .Има доста такива момичета ,които така да се каже за заседнали по-средата.Има такива ,които са майсторки в разни похвати ,но се страхуват да го направят заради болката и има такива които са опитали от чисто любопитство нещо за което после най-искрено съжеляват ,че са го направили и се чувстват наистина ужасно.Та казвам го за за твое добре.Интересно ми е как вървят нещата при теб нормализираха ли се?Ако благоволиж да отговориш го направи по-добре на Лс за да не стане достоверно и на другите ,които може би не биха са изразили ласкаво.
^Томейтоу, томатоу...
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Мале та те всички на 14 са се проебали,какъв е тоя народ.Неможете да не си разтворите краката и да пуснете на първото гадже,вместо да почакате да станете на 16-17 години когато според мен е нормално да се прави секс.Както върви може и по малки да почнат :sЖАЛКО Е !!!
Съгласна съм с всички и че е жалко, и срамно ... Мисля, че наистина трябва да намалиш темпото и да не мислиш само за това, все пак връзките не се изграждат само от секс. Искрено се надявам да се задържиш дълго с твоя приятел и да изградите една сериозна връзка ! Просто, когато вършиш такива неща първо си помисли дали после няма да има последствия. Все пак живота си е твой, но пък не прекалявайхх.
Като почнете с това "срамно ли е". Срамно е относително понятие, важното е как е било правилно да постъпиш според собствения си мироглед. Няма нищо срамно в това да взимаш решения. Важното е ти какво мислиш по въпроса и за себе си като цяло.
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
напълно съгласнаОще повече,че не си била девствена и сама си си поискала.
Аз няма да те съдя,нито ще те сравнявам със себе си като някои дами тук,решението с кой ,кога и колко пъти ще го правиш си е твое.Аз само ще ти кажа : Когато се почувстваш готова и имаш доверие в приятеля си - тогава е момента.
Чувствам се задръстена!?Аз ли съм единствената,която иска да се запази девствена до сватбата си? (think)
бтв:на 13 съм![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
Жалко е, че си на 14 и си по опитна от гаджето ти, което е на 17... ! Ако бях на твое място НИКОГА нямаше да му пусна на осмия ден, може би на осмия месец.. ! Не бъди от лесните..
Изключително слабоумна си.
Не е срамно. Просто е тъпо, особено ако момичето го прави само, защото нейните връстници вършат същото.
Изключително тъпо е да бъдеш с някого 8 месец, повтаряйки му колко много го обичаш и му вярваш, но да не искаш да спиш с него преди да се увериш че това вашето е сериозна връзка. Първо, почти никой здравомислещ човек не би те търпял, и второто - че той може да те зареже и преди и след като му пуснеш. Кел файда от стискането на крачка 8 месеца.
Въобще не е срамно момиче да има повече опит от момче. Все едно да кажеш че е срамно ако момиче има по-голям сексуален апетит отколкото едно момче. Вие как расъждавате, бе?
Авторке, не е срамно. Просто е тъпо да пускаш на всеки предвид че не желаеш нищо сериозно от тях. Понамали темпото и разбери каква желаеш да бъдеш.
Оставете мацката да са шиба наред бе, без такива като нея за къде сме ?
.. АЗ съм на 14 и съм имала само 1 гадже,ало? Тцтц нямам думи,Божичко
Ебати хейтърите честно .. стига сте плюли по момичето.. чукай се с кой си искаш по колкото пъти си искашда не ти дреме за тия дето те плюят давай напред : )
Хаха, забавно .. Сега мислиш така, обади ми се на 20 да видим какво мислиш и какво е станало. Едно време и аз така виках.
Колкото до авторката .. Срамно? Защо да е срамно? Ако ти се чувстваш засрамена, значи е срамно. Ако ли не - защо въобще питаш? Булшинството от жените тук ти казаха, че е леко жалко. Наистина е така и според мен. Защото не може на 14 да гледаш анимациики, да си играеш с кукли и да те пускат навънка до 8, но да си правила секс. И то с трима. Аз трябва да се закопая май, че една пикла на 14 е спала с 3-ма вече, а аз на 19 само с един. Но ако това те влече - давай, ние тук нищо не можем да ти кажем. Само си опичай мозъка - пази се и се надявай (моли се) да не ти лепнат болест или някое нежелано плодче.
Срамно може да се приеме за някои, за други не. По - лошото е, че е жалко за теб самата!
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
http://www.teenproblem.net/forum/sho...%D0%B5-Hilary_ айде дееее : (
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Кое му е "срамното" и "жалкото" това може да се нарече само глупаво.....ако ще на 10 да е....акъл и цикъл има ли проблем няма да се прави секс.