- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Девствена ли съм
Здравейте,аз съм на 18 години искам да попитам: Имам приятел от 8 месеца...когато правихме секс за първи път(до този момент аз бях девствена) нямаше кръв а ме болеше много малко и сега незнам дали съм девствена или не съм...това се чудя вече доста време,а и неговия член не е много голям,но не е и малък,но пък досега сме го правили поне 40 пъти(все пак мисля,че няма начин при толкова пъти все още да съм девствена)а и на мене на другия ден ми дойде менструацията...затова много ще съм Ви благодарна ако ми кажете дали според Вас съм девствена или не съм??Благодаря предварително на всички дали личното си мнение!!!
Последно редактирано от smelite si imat vsichko : 08-07-2012 на 00:47
Хайде тогава...InsendiaSanctus...да видим твоята тема??!А да те обиждам..няма смисъл(не са ми дали толкова нисше възпитание)
Ми нямам вагина за да знам какво е чувството,но всички момичета които познавам..казват,че си боли...така че вземи нещо от сорта на краставица,банан,точилка (с нахлузен найлонов плик) или нещо подобно..и го направи сама...ще си улесниш живота..(Шегувам се естествено)..предполагам не си отворена..
Последно редактирано от Jammie : 08-07-2012 на 00:37
Нов профил, малоумен никнейм, това го написа и в друга тема... Какво да си помисля, освен трол ?
Добре, да кажем, че не си :
Въпросът ти е неправилно зададен - щом сте го правили, значи не си девствена... Има някакъв ( не много голям, но го има ) шанс химена ти още да е здрав, ама това не те прави девствена xD
Пък и какво значение има това ?
Якоо троллD
Първо:до сега не съм влизала в такива подобни сайтове,не защото не съм имала проблеми а защото този ме измъчва доста и незнаех къде точно трябва да пусна поста...а и за мене има значение,защото преди водех доста разхайтан живот....държах се като курва...целувах се с всеки срещнат...но не съм правила секс с никой от тези хора...и моя приятел с който съм сега и с който го направих знае за всички тези минали неща и това,че нямаше кръв а и бях широка му дава повод да си мисли,че не съм била девствена и че съм го излъгала че съм и тука започват проблемите ни и караниците ни...и искам да му докажа,че има и като моя случай...но все пак съм играла народни танци преди близо 5 години...но тогава нямах все още цикъл...разбираш ли какъв ми е проблема
Wooow....nekva ligla...страхотно възпитание мила моя...суперр си...личи си само по коментарите ти,че ника ти с който се представяш,си съвпада и със самата теб като личност![]()
Последно редактирано от smelite si imat vsichko : 08-07-2012 на 01:34
Нищо няма да признавам....целувките не са нищо...аз разбирам да съм спала с всички тези с който съм се целувала,че да имаш основанието да ми кажеш,че съм курва...но не съм а и за тези целувки са били под влиянието на алкохолаааа
Последно редактирано от smelite si imat vsichko : 08-07-2012 на 01:33
IncendiaSanctus...искам да те попитам:щом химена може да е здрав все още за това ли е нямоло кръв или не е за това и непременно кръв има чак когато химена се скъса,така ли е или аз греша?
знам за каква употреба са...и че са за еднократна употреба...просто ти нямаш основание да ми казваш,че съм курва като не ме познаваш...това,че съм млада и хубава...и съм се целувала незнам преди колко си време с най-различни не ти дава повод да ме обиждаш...все пак не мисля,че сайта е направен да се обиждаме...а да си помагаме!!!Говори с каквито думи искаш за мене..но не мисля,че тук е точното място!!!
Ми има един милиард теми за това, иначе - като си играла народни танци може да е станал еластичен, и да не се къса като го ръчка, може и да има голяма дупка, и пак да не се къса, съответно може просто да си е на мястото още.
От друга страна, на някои не им тече кръв изобщо, индивидуално е...
Имаш рак и/или спин.
Самоубий се !
На 18??? И задаваш такива въпроси? Както и да е.....какво като не е имало кръв, не е задължително да има, и при мен нямаше. Правила си го 40 пъти(явно ги броиш) и си задаваш въпроса дали си девствена? Ми не, не си
Кво,ти малоумна ли си? Не си девствена по дяволите,правила си секс! Защо винаги под девствена разбирате да имате химен?! Ами на някой жени им се къса чак при раждане.Девствени ли са били?
Брях,брях
Предполага се, че не си. Независимо дали твоя си има голям или малък пенис. Все пак влагалището е с дължина 8 сантиметра, мисля че, а надали на твоето момче му е 6 сантиметра. Та, все тая. Не е задължително при първия път да има болка и кръв.