- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Hipsters gonna hip
Какво мислите за хипстърите ?
Само мен ли дразнят в опитите си да бъдат различни и оригинални, а всъщност са толкова подобни ?
Защо като вляза в Starbucks и са навсякъде, разцъквайки на своите iPhone-и, iPad-и, iPod-и, iCarly и още каквито и да е неща започващи с i ? Плашат ме, усещам, че ще ме хванат и ще ме ухапят, и ще се превърна в хипстър...
Защо носят тия отвратителни големи очила без стъкла/диоптър, с каква цел ?
Каква музика слушат точно ?
кажи ми какво точно е хипстър щото тия новите не ги разбирам... иначе да, гадно е
Води се, че "хипстърите" са такива, които отричат комформисткото общество, мразят консуматорството и най-вече комерсиализацията... Затова, разбира се си купуват iPhone-и за 1000 лева и носят само скъпи маркови дрехи...
Идеята ми е в това, че за да изглеждат "различни" и "бунтари" всъщност изглеждат направо смешно - нещо е яко, щом никой друг не го е чувал, и става безинтересно щом започне да е харесвано от масите, гледат да са оригинални, а всъщност са еднакви до един...
Тук са плъзнали навсякъде, абсолютно навсякъде.
Пълни роботи, а дрехите им са мега педалски...
Ми доста ги има, както казах, който не е виждал, да влезе в някой Starbucks и да се огледа - където има лого на Apple - там са
Ставал съм свидетел на абсурдни гледки - стоят трима, всеки с лаптоп, двама с MacBook's, и вместо да си говорят като нормални хора, те висят в интернет ( разбира се, че не вършат нищо полезно ) и от време на време някой каже по 2 думи![]()
не ме кефят, опитват се да налагат някакъв, за мен, безумен стил, който, освен, че е грозен, ги прави, както каза, еднакви![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
http://www.behance.net/gallery/-Street-stone-/4461401
Що за простотия ?
Ааа и с тия зимни шапки,и тея тъпи очила,и като почнат се правят на умни ;ж
Creative Technologie
А, да, важна характеристика на хипстърите е, че винаги са прави, абсолютно винаги, и който не е съгласен с тях или греши, или е "част от системата" !
За всеки който носи очила само за гъзария, му пожелавам да стане като къртица.
В моето село няма хипстери, хитлери, скатери, джъмпери, байкари, бибърци и др подобни деца, които карат бащите си да се чувстват гей
n00bs
металите и тия дето си купуват 5 номера по - големи гащи се броят на 2-те ми ръце, тука 95% са си най - обикновени, селски, чалгари
n00bs
И имате китито...
допреди няколко месеца не знаехме, че я имаме![]()
n00bs
Ибаси мейнстрийм хората сте!
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon
Аве да, лятото 100% се въртят някви хипстъри и у селата... Те са като хлебарки, не можеш ги изби лесно...
Вие към кои конформирате, към нормалните хора или към анти-конформистите?
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Аз конформирам на анти-конформистки идеи с анти-антиконформисти !
ухаа днес какво същество видях - бях във тролея а то беше навън (май беше женско не съм сигурна) носеше эинма шапка от ония с 2-те висящи връэчици отстрани и естествено грамадните очила и надолу не видях как беше облечен/а
я някой по - раэбиращ да ми обясни какво е това swag![]()