- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Въпрос за тревата
Искам да попитам какво става като пушиш? Не искам да пуша и блабла, искам само да разбера какво чувстваш (какво става) като си НАПУШЕН??? Някои казват, че ти става леко (?), други ми казват, че им изтръпва ченето, получават сърцебиене и т.н. ...? Адекватен ли си, мислиш ли трезво? Какво се случва в главата ти или с тялото ти? Как така ти става "по-леко"? Забравяш за проблемите ли или...?
П.П. Моля да кажат само тези, които са пушили реално, а не тези, които само са чели или са си дърпали един път, колкото да кажат, че са пушили. Искам реален отговор, в уикипедия знам какво пише.
С доста опит мога да ти кажа следното :
Първо зависи от тревата и от количеството но общо казано първо леко ти омекват краката,очите ти се притварят и стават розови, а психически става следното:
Не можеш да си махнеш усмивката от лицето( ако пушиш в компания ) или да се депресираш и философстваш (ако си сам),като си движиш погледа всичко леко се размазва, цветовете са по-ярки, може дори да чуваш и виждаш (халюцинациите са доста рядки) които не са реални.Устата ти пресъхва и мирише и огладняваш адски много.Като цяло е гот но има и минуси както казах а и също така убива доста клетки в процесора тиНадявам се да те усведомих
Haters Gonna Hate
![]()
Love is the name,
Sex is the game,
forget the name
and play the game!
Всичко зависи от качеството и количеството
Не спираш да се смееш, особено като си в компания
Изведнъж ти пресъхва устата, нямаш слюнка
Очите ти почервеняват
Чувстваш глад
И прочие, не е много добре да пушиш трева
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Това + философстването
Мързи те
Отпускаш се (физически), все едно си се излегнал и нито едно мускулче по теб не е напрегнато
Може да се стреснеш от нещо
Да изгубиш ориентация (да забравиш къде си)
Да те обвземе параноя
Доспива ти се понякога
Може да ти действа възбуждащо (сексуално)
Изострят ти се сетивата - най-вече вкусовите.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Всичко написано......
Не мога да ти го опиша![]()
Начи като местиш главата и леко ти се замъгляват образите при самото движение, главозамайващо такова...
Ако имаш халюцинации тва се случва много рядко, мисля, че предимно бяха слухови...
Мен лично даже малко ми се гади щото и не мога да пътувам попринцип, но тва е от замайването...
Това се случва, когато не я пушиш с чай... а чаят сякаш убива тия ефекти и тогава ся сякаш на половината си действие:
Широка усмивка, не можеш да спреш да се усмихваш... С чай е готино... абе не мога да ти го опиша, kun3ca си го описа.
Само на мен ли не ми се размазват образите като си движа главата?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Имам познати на които не им се зачервяват и очите, или поне това става като са мн мн напушени.
На мен ми заглъхват ушите и ми се размазва пред очитепонякога виждам все едно на забавен каданс ..като цяло не ми харесва усещането на мене...по скоро се депресирам от колкото да ми е весело..
Първоначално написано от amk933
И на мене не ми се размазват. Като цяло всичко от изброеното се случва.Аз като се напуша(най-много от три коза на врътка между 5 човека) става голям театър .Всички голям смях се смеем ...имаше едни големи артисти дето ставаха много луди. аз се чувствам като мекотело всичко е толкова леко и много обичам да правя секс като свършва направо ми е страшно...а и много сладко ти се яде на някои очите им стават като понички
абе все лудница ....аз обичам вече един път в месеца два да се отпусна с един козунак
само въпроса е да не пушиш някъде и да си кажеш "аа, то не подейства, ще се прибера", щото не действа веднага, и ако си някъде по пътя с приятел и ви се замая главата, няма да знаете как да се приберете![]()
Един път съм пробвал с един приятел, не знам много ли беше или тревата беше боклук, но имах чувството, че глатава ми сама иска да се завърти, и си я въртях от едната до другата страна, после мислех около 30 м че ще си глътна езика и обеснявах на фр тата как да го извадат( помна че дори и кърпа им извадих) ефекта беше около 2 часа, които прекарах ужасно, така че не ти го препоръчвам.
също така се мислех за Шерлок Холмс и сякаш се отдръпнай на страна и почнах да обсъждам себе си и да анализирам околните..
Чувството е странно , готино и същевременно може да се изплашиш от себе сиТова ,което виждаш и правиш се случва за част от секундата , но като си напушен ти си вижда в пъти по-бавно и можеш да видиш детайли , които обикновено не биха ти направили впечатление . Глада, сушата в устата вече ги споменаха. А другото ,което имам от собствени наблюдения е , че момчетата го вдигат по-трудно. Я мъжката част да каже така ли е ?
Аааа сега се сетих един път нз по дяволите какво и защо пуших, но излязох на чист въздух,легнах на земята и се загледах в звездите , които се раздвижиха и се изписаха в 32. И до ден днешен не знам защо точно в 32
Та от тогава съм пушила само 1 път и то само 1 дръпка-не че преди това е било кой знае колко де. Но без да опиташ няма как да разбереш какво е .
![]()
Sometimes people cry not because they’re weak. It’s because they’ve been strong for too long...!
четох в нета плашещи неща, които могат да ти се случат - отключва депресии и психози, повръщане, страхове ала бала...
Зависи много и от сорта. Ама общо взето всичко са ти го изброили по-горе.
могат да се наблюдава тревожност, евентуално прерастваща в пристъп на паническо разстройство, съпроводено от психосоматични явления - сърцебиене, задушаване, гадене, повръщане и колапс.
и това:
http://www.puls.bg/forum/viewtopic.php?f=26&t=20545
:S:S:S след като се случват такива неща защо толкова народ я пуши... аз нямам против да си дръпна 1-2 пъти, но след прочетеното ме хвана бъзето... по принцип ме е страх от такива някакви неща, които са описани
Колкото и много хора да го отричат - тревата си е наркотик, както всеки друг. Тоест има два варианта и всичко зависи от теб - ако искаш ще успееш да си провалиш дори целия живот с това, ако ли не, няма проблем. Въпроса е да не се прекалява. И аз съм имал доста проблеми с нея, но си знам, че това стана заради мен, а не заради тревата.
А от мен въпросче : За какво време г/д отминава ефекта?
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Това пак зависи от количество/качество. Трудно е да кажеш точно колко, може би 2-3-4 часа.
добре, ако си дръпна веднъж без да задържам... може ли да ме хване или трябва поне няколко пъти... аз затова и пуснах темата... имам приятели, които от време на време като се събират пушат и си мислех, ако и аз опитам.. не да се напушвам, а да си дръпна 1-2 пъти... само че ме е страх да не ми се случи някое от описаните неща горе... в линка дето пуснах чак до болница е стигнал човека О_о и тва да си мисля, че ще умра, ще си глътна езика... ужас :X:X
от една дръпка това не може да ти се случиAз си спомням, че първия път доста опъвах и така и не ме хвана.
щото аз по принцип преди да тръгна сега да чета негативни ефекти в нета, знаех, че единствено това може да ти се случи (нали да си неадекватен, губиш ориентация, повръщаш а у ) oт бонзай... което до колкото знам е някъв доста силен вид нещо-си и не е като обикновената трева, дето я продават масово... но сега както чета излиза, че и от нормалната трева може да се случи... пф... май след като се филмирам още преди да съм си опитала е по-добре въобще да не опитвам, а..![]()