.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Hybrid View

Защото са самоуверени.Знаят какво искат и как да го получат...

Жените търсят сигурност и закрила и просто им се струва, че по-лошите момчета са тези, които могат да ги защитават в различни ситуации. Това е само една причина. Момчетата, които са по-уверени в себе си и имат известно самочувствие са по-привлекателни и сексапилни. Те са и тези, които привличат вниманието, защото винаги заявяват ясно присъствието си, правят впечатление, защото говорят с повече хора. Мисълта ми е, че по-скромните момчета не са по-лоши, просто трябва да са по-уверени в себе си.

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от petetyyy Виж мнението
    Жените търсят сигурност и закрила и просто им се струва, че по-лошите момчета са тези, които могат да ги защитават в различни ситуации.
    +1
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от petetyyy Виж мнението
    Жените търсят сигурност и закрила и просто им се струва, че по-лошите момчета са тези, които могат да ги защитават в различни ситуации.

NO

на мен ми се струва, че ако с един човек се чувствам сигурна, няма да ми пука какъв е
    и честно казано в днешно време и днешен 'свят' ,лошите момчета се правят на лоши, дефакто не са и не ми харесват тия определения
    но определено предпочитам да ме прегръща по-силно и да върви напред , ако някой ме 'закача' отколкото да му скача на бой, просто да ме защитава по негов си , неагресивен начин
    а момичетата, които търсят обратното си падат малко attention whores, и обикновено тия 'лошите' са с парите и колите, и мускулите от блъскане във фитнеса и без много сиво вещество и става комплексно..
    тоест меркантилните кучки търсят себеподобни в мъжки вариант..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Цитирай Първоначално написано от BlueGirl Виж мнението
    Защото са самоуверени.Знаят какво искат и как да го получат...
    С това мнение се приключва темата.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си