- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Срамно ли е ?
Абе чак срамно не, ама може би трябва да се позамислиш малко дали е с теб заради красивите ти очи и романтичната ти натура, или заради това, че си му пуснала на осмия ден...
Не е срамно,но едно се чудя:за първи път чувам:че момчето е по голямо и е девствено,а момичето по малко и не е....няма лошо в това,даже щом не те е притискал...както повечето момчета...правят това е страхотно...само се пазете
а и не се притеснявай за бройката ти досега...аз например имам една приятелка..т.е. тя ми е най-добрата приятелка и не е хубаво да говоря така за нея но...и тя е на 18...първия и път е бил когато е била на 15 .... дотук 3 години...а за тези три години бройката им е....26![]()
така че не слушай какво ти казват хората
Хаха Може би трябва да пусна тема на 15 съм и съм девствена.. срамно ли е ?....
хаха...виж сега мисля май,че нещо против имаш мойте коментари миличка...ама да ти кажа ли не ми пука какво пишеш...просто искам да й кажа,че живота си е нейн и никой не може да я опреква на колко години е и с колко е спаала
а и да ти кажа,че няма нищо срамно да си на 15 години и да си девствен/а даже е по хубаво...аз изчаках като станах на 18 тогава ми беше за първи път...и нито ме е било срам нито нищо даже ми беше много хубаво,макар че ми беше за 1-ви път не ме болеше много даже бих казала,че чуствах леко пробождане а като е с този когото обичаш и съм сигурна,че ако го бях направила на 14 или 15 и то с някой срещнат идоволствието нямаше да е така голямо...даже съм чувала,че колкото по късно го направиш толкова по добре за самия теб
мда живота започва след 65 нали знаете рекламата![]()
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Priceless .. <3
И си противоречиш вече? Наис!
П.С Не можа да поспориш по темата и за правописа се хвана...... :Д
http://img135.imageshack.us/img135/7...oudidthere.jpg
Последно редактирано от chushkopek : 08-07-2012 на 19:22
Priceless .. <3
(clap)
http://www.teenproblem.net/forum/sho...%D0%B5-Hilary_
Do me the honour!
П.С Като ще си говорим за правопис......мисля, че думата която търсеше е "безСмислени"
Последно редактирано от chushkopek : 08-07-2012 на 19:26
Браво на теб. Дано вече спиш спокойно.![]()
Priceless .. <3
'безмислени разсъждания.' Много ми хареса този израз. Не съм много сигурна обаче какво точно си искала да кажеш. Дали разсъжденията са без мисъл или без смисъл. В първия случай това няма да са разсъждения. Във втория ... ми явно няма смисъл в това да се мисли ... какво повече да кажа. Много ми харесва израза ти !![]()
ОК съгласен съм, че повечето 13,14,15,16 и дори по-големи НЕ мислят преди нещо такова, но това което мен лично ме дразни е, че се слагат ВСИЧКИ под този знаменател......чети моля те какво точно съм писал АКЪЛ и цикъл има ли, проблем няма. И да съгласен съм, че ВСЕКИ под 18 реално дете не може да гледа пълноценно, но се връщаме по-горе, че има ли акъл, няма гаф=>няма проблем.
@Чачо Тя е прекалено велика!
Последно редактирано от chushkopek : 08-09-2012 на 20:42
На 14 си и вместо да си четеш книгите за ваканцията, правиш безразборно секс. Не е нормално за мен, не искам един ден децата ми да са твое олицетворение (дано това ти е достатъчно, за да се замислиш малко с тази глава)
Истинска щедрост е да направиш нещо хубаво за някой без той да разбере за това!