- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помогнете до УТРЕ
Такаа темата не е точно за любов , но е свързана ии така има едно ужасно срамежливо момче и ако можете да ми кажете разни игри от типа на "подаръци" "рози" и "шише" моля модераторите да не заключват темата свързана е с любовнооо игри не само с целувки мерси предварително
ПП: моля без обиди
94 набор си до колкото виждам и искаш да играете игри от типа на подаръци? Ъъ...
малко ретардче си ти
кво ше си играете бе отиваш до него и му казваш " вдигни глава" и почваш да го целуваш,ше видиш колко ще ти е срамежлив след тва
тълкувам темата по следния начин. Ти утре ще се виждаш с някого, чието внимание искаш да привлечеш, но те е срам да си кажеш и искаш да го направиш чрез някаква игра. Не го прави, ще изглеждаш ретардед. Просто се дръж готино, обръщай му внимание, говори си с него, задавай му въпроси и ако прояви интерес към теб, нещата ще си дойдат от самосебе си![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
не ме разбирате бе хора ние излизаме в компания а той не аз ! е срамежлив и искахме да играем някаква такава игра затова искам да ми кажете игри друго не си правете труда да пишете :Д
Няма смисъл от подобни игри. Срамежлив е, обаче викаш, че ще тръгне да се целува с някоя, само заради една игра? Съмнявам се. Като си го харесваш толкова - обръщай му повече внимание, общувайте си. Излизайте от време на време заедно двамата, без компанията. Виж дали поне леко ще се отпусне и дали проявява и той интерес към теб.Махни ги тия игри.
Не и помня името на играта, но ето правилата:
Нужни са двамата човека. Единият отива и целува другия, а другия му отвръща. Ако много напреднете, може да пробвате и с ръце в чуждите гащи.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...