- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко vol.61
shto be ? да не си контузил нещо?
намери по-евтин фитнес , има и за 2 лвако не, започни да работиш ,а ако не ти се ходи просто значи си получил топлинен удар - жегата влияе на психиката ;d
аз хода да бягам слетобяд в 3 на слънцепих креатин, бях в разцвета на силите си и 1 седмица по-късно увиснах
kak vurvi s momicheto?
hah : )
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
смисъл не сте заедно? иначе от чувствата още боли ли те много или се пооправи вече?
боли болине сме заедно
заеби ги мацките , ти сега й виждаш само хубавата страна
иначе дали ще си с нея или без 6 месеца трае всичко
ако беше толкова голяма любов нямаше да искаш да ебеш първата видяна![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
а да съм наебал ?
не си,но искаш
да за него,какво той не е искал![]()
искам и кво ?
нищо
айде приятна вечер
аз пък съм сигурен тази година като започнем училище пак ще ми се върнат чувствата ама,.....
много странно ,че винаги каквото правя или си мисля за нещо - и тя го прави
аз си мисля за неща и ме вълнува и гледам тя пуска снимки на това във фацебуук
аз отивам на язовир - и тяbasi magiq
магия вика![]()
mi magiq ...
mislq si za neshto .. ili pravq neshtoo
vlizam vuv facebook. - tq pishe za sushtoto
ili v uchilishte ... mAGIQ :d