.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 94
    Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Натюрморта не е природна картина...?
    В повечето случаи са съдове и плодове,ей така...(не че и тях мога да нарисувам)
    maDamn

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Пейзаж?
    maDamn

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Пак ли трябва да се обяснява, че в една картина смисъл НЕ ТРЯБВА да има.
    Последните две дето Щрудел постна мн ми харесаха, особено:
    .........
    Настигнах я. Способен бях на всичко.
    Дори на смърт, за да остане тук.

Изядох я, защото я обичах.
    не можех да я споделя със друг.

^^
    nigga stole my bike

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от horacio Виж мнението
    в една картина смисъл НЕ ТРЯБВА да има.
    е... не е задължително да няма, но не е и задължително да има. ^_
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    да де това имах в предвид
    не трябва - не е задължително
    ама верно че и по др начин звучи
    както и да е
    nigga stole my bike

Мега фен
    Град
    <3

4XCOKИ

Мега фен
    Град
    <3
    4XCOKИ

Супер фен Аватара на kosder
    Кучето все едно аз съм го рисувал ;D
    МОМЧЕ

Penguin power!!
    Империята се разраства-.-

Мега фен
    Град
    <3
    започнато*
    4XCOKИ

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    зайчето е хубаво, но хората не ми допадат особено... иначе имаш готини идеи, за разлика от мен.

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    В една картина ТРЯБВА да има смисъл, инак е посредствена простотия, като постнатите от Щрудел. Не че нещо, не го казвам от злоба, ама тези неща ми се забиват в зрението и дразнят ли дразнят. А фактът, че ги подписваш просто ме убива! Какво шубе те е някой да не ти открадне авторските права ли? На невероятните творби. Аз ако рисувах така щях да се завра в някой тъмен ъгъл и никога, ама никога, да не покажа на друго виждащо същество какво рисувам. Това, че драскаш някакви некадърни неща нито те прави много "артЪ" нито много интересна. Даже някои от великите художници не са си подписвали творбите, защото са се мислили за недостойни. Това, че имаш моливчета и боички и знаеш, че първо топкаш у водата и после у боята - определено не те прави никакъв художник. То ок да не можеш да рисуваш анатомично вярно, ама поне да имаш някакъв талант. А то тука не видях нищо талантливо. Освен некви неща дето наподобяват Михаел Хусар, ама единствената допирна точка е розовият цвят... баси майката. Т'ва като с фотографията. Всеки дебил с камера се има за фотограф... И аз имам клещи за зъби - сигурно съм бахти виртуозният зъболекар!

Едит: Натюрморт в буквален превод е мъртва природа, което автоматически изключва пейзажи и хора... ма нали сте големи разбирачи.
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Luidgie Виж мнението
    Не че нещо, не го казвам от злоба
    не думай хахахахах (честно ме разсмя)

Абсолютно никъде не претендирам, че мога да рисувам, че съм арт и всичко, което описа. Рисувам за удоволствие, някоИ неща ми харесва как се получават и това ми стига. Не твърдя, че имат смисъл, че са технически изпипани и какво ли още не и изобщо не ми пука кой ще нарисува същите неща, защото аз лично съм гледала и съм прерисувала повечето.
    Имам чувството, че ся вживяваш прекалено много като съдник, което е адски смешно.
    Дай като не умея всичко, което изля в поста си да не си драскам за кеф, щото разбираш ли ТРЯБВА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО всичко, което изтъкна да присъства в изкуството. Сега за да не си отвориш устата, че това моето не е изкуство - да, не е, но ми доставя удоволствие.
    ХОди обяснявай по тая логика на малките деца и всички, които рисуват колко са зле.
    4XCOKИ

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    На това ли му викате рисунки

Малко мой рисунки:

n00bs

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    ^ мн си добър хаха

Град
    Ти случайно малко дете ли си? Малките деца са художници - няма да ти обяснявам защо, така или иначе няма да го схванеш. А ти се водиш за възрастна и само обясняваш как се чувстваш "артЪ" и драскаш ли драскаш и нараняваш зрението на хората. И да ако някой над 15 рисува по тоя начин и се мисли за много велик, ще седна и ще му обясня да се преориентира. Защото рисуването не е за всеки. Да ти кажа предпочитам да гледам работи на Търнър пред това да гледам твоите. Просто не се сдържах да не се изкажа при положение, че ми нараняваш зрението с това. Казах, че не е задължително да си велик рисувач, за да имаш прекрасни работи. Много художници не са могли да рисуват анатомично вярно, но пак са били велики, защото са компенсирали с идеи и талант. Ти не знам с какво ще компенсираш всичко това. Както и да оставям те да се мислиш за художник...
    След като си ги поставила в интернет пространството очевидно искаш мнение и да се похвалиш с нарисуваното. Така че не се цупи, че на някой не му харесва и те критикува. Доста глупаво е.
    Пръски мозък се сивеят

Мега фен
    Град
    <3

Защо ли имам чувството, че си някоя бивша последователка на метъл културата с черно по очите и без усмивка, седящо в ъгъла и критикуващо всичко с такава сериозност, все едно си взела 5 висшета в различни сфери на изкуството.
    Не се имам за велика, още повече за велик художник. Харесвам си работите, ще си ги поствам където си искам. На теб не ти харесват - въпрос на вкус.
    И о боже, как може да ме сравняваш със известни художници? :о Ти наистина си много във филма.
    До тук съм сигурна, че ставаш за писател във жълт вестник. Направо си перфектна. Мислиш се за много разбираща (нямала съм да го схвана, бреХ, че самочувствие и предубеденост).. Май се надценяваш в това си качество.
    И ах, колко съм грешна, света девО от гладалупе, че се чувствам някак, най-вече артЪ, каква грешница съм и че го споменавам. = (
    Обясни ми защо рисуването не е за всеки?! Да, така е, но ОБЯСНИ ми защо хора, които не могат да рисуват, не бива да рисуват за удоволствие?
    Като ти нарушавам зрението, не ми влизай в темите бе душа. =-)
    4XCOKИ

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    аз не мога, ама т'ва не ми пречи :о
    Всъщност много неща не мога (наистина), но обичам да ги правя и ми доставя удоволствие.
    Докато рисувам например се чувствам като на осем, когато са ми хвърлили фулмастри и лист хартия на земята и са ме оставили да се занимавам. <3 Супер релаксиращото е и не мислиш за гадости.
    .
    4XCOKИ

Град
    Ха-ха по някаква случайност съм разбирачка, повече от 10 години де занимавам с това професионално. И такива като тебе ми бъркат в здравето. И не всеки става, защото не всеки има талант. Както може да си кофти рисувач и да си супер талантлив, така може да си страшен рисувач и да не можеш една картина да изведеш като хората. Хайде не говори като не знаеш. Плюс, че както казах по-горе. След като си постнала тия неща очакваш някакъв коментар - е аз ти дадох моят коментар. Това, че се засягаш само показва как наистина си се взела на сериозно. Ти хубаво си рисувай ама не се прави на голямата работа. Щото и едно детенце в детската градина може да те закопа с някоя "драсканичка". В изкуството трябва да има ако не смисъл то поне чувство. При тебе и това липсва. Явно си мисли че е много лесно да си художник. Пък ти си мисли, че си артЪ, артЪ кифли колко щеш по улицата всичките са еднакви. Айде оставям те намира че с такива като тебе не ми се занимава вече, извинявам се, че се подадох на порива да ти дам коментар за "прекрасните" творби. Продължавай в същият дух.
    Пръски мозък се сивеят

Повече от фен Аватара на lovelywords
    Момичето нито е споменавало някъде, че рисува хубаво, нито, че се мисли за художник. Ок, щом за теб това не е изкуство. Но това значи ли, че трябва тя да спре да рисува или да прави всички неща, които й се харесват, само и само, защото за някои хора те не са изкуство.
    Ти случайно малко дете ли си? Малките деца са художници - няма да ти обяснявам защо, така или иначе няма да го схванеш. - Така. Да, децата са художници, защото по някакъв начин всяко малко детенце, когато рисува влага чувства. ВСЯКО НЕЩО, което човек твори със собствените си ръце, и с много любов Е някакъв ИЗКУСТВО. То не влиза в никакви норми.
    И недей да обясняваш никъде, че не казваш всички тези неща със злоба, защото просто си личи. Ако толкова искаш да поучиш един човек и да му помогнеш по някакъв начин, няма да подходиш с този начин на говорене. По-скоро ти си тази, която се прави на много знаеща в момента. Просто спри да злобееш - глупаво е.

Мега фен
    Град
    <3
    Ха-ха по някаква случайност съм разбирачка, повече от 10 години де занимавам с това професионално. И такива като тебе ми бъркат в здравето. И не всеки става, защото не всеки има талант.
    Това, че се засягаш само показва как наистина си се взела на сериозно.
    ех... не знам какво да ти кажа... "too much ego will kill your talent"
    Само се надявам да не рисуваш толкова добре, колкото твърдиш, не от злоба, а защото ако наистина рисуваш хубаво и си с такъв ужасен и злобен характер - много лошо, много. Малко ми стана жал, сериозно.
    Аз за пореден път казвам, че не смятам, че имам талант, но ти си го дъвчи колкото искаш.
    И не се засягам заради деградивната ти критика, а защото не можеш да схванеш, че човек може и да рисува зле, но да му доставя удоволствие. Дори е жалко, ако не можеш да го разбереш, щом казваш, че се занимаваш с това от 10 години. Направо е жалко, че си човек на изкуството и си такава. Ей такива хора не обичам. Може и наистина да са добри, в това, което правят, но са пропити с толкова злоба, че чак зеленеят.
    Не съм се взела на сериозно и както казах в много неща не ме бива, много неща са ми незавършени и изобщо съм адски неориентиран в пространството електрон, но ми доставя удоволствие.
    Виж, хорацио също се включи в темата, но нейната 'критика' поне беше градивна, а не пропита със злоба.
    Наистина ми е тъжно пак казвам, че се занимаваш толкова време с изкуство и си такава. Тъжно ми е, защото има доста като теб, а не бива. Жива и здрава.

Може би си от онзи тип хора, които са толкова добри в това, което правят (наистина), че именно те са се взели на сериозно и са забравили от къде са започнали, колко невзрачни са били и т.н. За това не заслужаваш уважение, колкото и добра да си. Бих ти казала 'евала' на картините, но не и на теб. Преди и аз като видех снимка на цветенца и пчелички си казвах "тоя пък за какъв се има? Има фотоапарат и се е взел за голям фотограф", а в следващия момент ми светва лампичката и си казвам: "Чакай малко и аз бях така. И аз снимах пчелички и цветенца.", с което се радвам, защото не съм си вирнала носа като теб. Жалко.
    Последно редактирано от ShtrudeL : 08-10-2012 на 16:24
    4XCOKИ

Град
    Ах и на мен ми е много тъжно и мъчно за теб. Че си такъв неестествен човек, който няма една конкретна позиция в живота и е като фурнаджийска лопата. Това, че към теб съм злобна не означава, че съм злобна към всички. И да всяка кифла на която не и изнася нещо, разправя как не може да си човек на изкуството и да си злобен. Е ако беше видяло толкова колкото и аз от този "живот на художника" изобщо нямаше да ми плямпаш подобни простотии и да правиш жалки опити да се почувствам зле, защото съм се издразнила на твоята личност. Хъммм да видим, ти ако си модел на бельо, аз бих ли ти давала квалификация? Не, защото не разбирам от такива неща. Хъмм била съм злобна. Еми мило мое наивно момиче, ако знаеше нещо повечко за света на изкуството, щеше да забележиш, че нравите на художниците са противоречиви и често налудничави. Вземи един Пикасо, той със сигурност не е бил Исус Христос. Вземи един Диего Ривера един Модиляни. Ей така само да видиш отношенията им един към друг. Така че скъпа моя "приятелко", преди да коментираш нещо, до което едвам едвам си се допряла, се замисли дали имаш достатъчно познания и опит, че да водиш спор с човек, който е врял и кипял в тази сфера. Също така ти ми казваш, че се надяваш да не рисувам добре. Е аз мога да ти кажа, че и цял живот да рисувам никога няма да е "добре" никога няма да е задоволително. В тази работа трябва да има градация, а стиловете и нещата, които трябва да знаеш и можеш, са толкова много, че два живота няма да ти стигнат да ги научиш.
    Заключение: Много е тъжно че има такива като теб, които просто съществуват и не оставят никаква следа след себе си. Не бива да има такива хора. Но уви има ги бол.
    Пръски мозък се сивеят

Мега фен
    Айдее, отиде шарения свят на ShtrudeL
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Цитирай Първоначално написано от lovelywords Виж мнението
    Момичето нито е споменавало някъде, че рисува хубаво, нито, че се мисли за художник. Ок, щом за теб това не е изкуство. Но това значи ли, че трябва тя да спре да рисува или да прави всички неща, които й се харесват, само и само, защото за някои хора те не са изкуство.

И недей да обясняваш никъде, че не казваш всички тези неща със злоба, защото просто си личи. Ако толкова искаш да поучиш един човек и да му помогнеш по някакъв начин, няма да подходиш с този начин на говорене. По-скоро ти си тази, която се прави на много знаеща в момента. Просто спри да злобееш - глупаво е.
    Добре, де, те щом на НЕЯ й харесват и ги прави за СЕБЕ СИ какъв е смисъла да ги споделя с нас?
    Как става така, че хем самата тя не мисли, че рисува хубаво, хем си брани със зъби и нокти драсканиците пред човек, който явно разбира повече от нея и е професионалист?
    Как става така, че хем го прави за собствен комфорт и с цялата скромност на света твърди, че не се мисли художник пък в следващият момент показва на стотици, даже хиляди хора 'произведенията' си, че даже ги и подписва?
    Това говори, че явно търси някакво одобрение или мнение... А когато то не я задоволява и не може да си направи една хубава мазна чикия на егото с него значи е написано със злоба. Пхах!

И, моля ти се, на толкова самодоволен човек няма как да се помогне...Пък още по-малко има как да научиш някого да рисува през интернет. Трябва много практика, както и да вложиш целият си ум и душа.
    И да Луиджи има право да се прави на знаеща, защото е такава. Представи си, ти да си сърдечен хирург от десет години и дойде някой, който може да прилага първа помощ и ти каже "Не, че се мисля за лекар, но смятам, че мога да спасявам животи не по-зле от теб, защото го искам....Какво да забраним на децата да си играят на Чичо Доктор ли?" Как би се почувствала?

Мега фен
    Град
    <3
    Усещаш ли как се закопаваш?

Че си такъв неестествен човек, който няма една конкретна позиция в живота
    За пореден път - радвам се, че ме познаваш, последния път като пихме кафе беше много готина, кога пак ще повторим?

Това, че към теб съм злобна не означава, че съм злобна към всички.
    Ми то е достатъчно 'приятелко', дали съм аз, дали някой друг като мен.

Е ако беше видяло толкова колкото и аз от този "живот на художника" изобщо нямаше да ми плямпаш подобни простотии и да правиш жалки опити да се почувствам зле, защото съм се издразнила на твоята личност.
    Какви простотии съм плямпала, я ми припомни? Ако бях изръсила някоя глупост срещу някой известен художник, или бях тръгнала да казвам как се рисува, тогава ми говори за 'живота на художник'. И изобщо не ми е цел да те карам да се чувстваш зле.

Еми мило мое наивно момиче, ако знаеше нещо повечко за света на изкуството, щеше да забележиш, че нравите на художниците са противоречиви и често налудничави.
    Така че скъпа моя "приятелко", преди да коментираш нещо, до което едвам едвам си се допряла, се замисли дали имаш достатъчно познания и опит, че да водиш спор с човек, който е врял и кипял в тази сфера.
    Ти четеш ли какво пиша, драга? Посочи ми къде съм казала, че имам опит, че знам за света на изкуството, че претендирам, че съм художник и че мога да рисувам? И аз мога да кажа сега, че се хвалиш каква си и колко си знаеща, нали? И сама каза, че колкото и да се занимаваш с това никога няма да е добро. Питам: Усещаш ли как се закопаваш!? Тогава коя си ти, че да ми правиш анализ на драсканиците, коолкото и професионално да се занимаваш?

Заключение: Много е тъжно че има такива като теб, които просто съществуват и не оставят никаква следа след себе си. Не бива да има такива хора. Но уви има ги бол.
    Благодаряя, благодаря. Айде като идем на кафенце, ще си говорим за съществуването и следите. Ако до тогава не решиш да ме убиеш с камъни, защото съм грешница, че не мога да рисувам и въпреки това си показвам драсканиците. =-) *покланя се пред личността ти, издигната на пиедестал*
    4XCOKИ

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от BranwenTheBrave Виж мнението
    Добре, де, те щом на НЕЯ й харесват и ги прави за СЕБЕ СИ какъв е смисъла да ги споделя с нас?
    Как става така, че хем самата тя не мисли, че рисува хубаво, хем си брани със зъби и нокти драсканиците пред човек, който явно разбира повече от нея и е професионалист?
    Как става така, че хем го прави за собствен комфорт и с цялата скромност на света твърди, че не се мисли художник пък в следващият момент показва на стотици, даже хиляди хора 'произведенията' си, че даже ги и подписва?
    Това говори, че явно търси някакво одобрение или мнение... А когато то не я задоволява и не може да си направи една хубава мазна чикия на егото с него значи е написано със злоба. Пхах!

И, моля ти се, на толкова самодоволен човек няма как да се помогне...Пък още по-малко има как да научиш някого да рисува през интернет. Трябва много практика, както и да вложиш целият си ум и душа.
    И да Луиджи има право да се прави на знаеща, защото е такава. Представи си, ти да си сърдечен хирург от десет години и дойде някой, който може да прилага първа помощ и ти каже "Не, че се мисля за лекар, но смятам, че мога да спасявам животи не по-зле от теб, защото го искам....Какво да забраним на децата да си играят на Чичо Доктор ли?" Как би се почувствала?
    Явно сте си от една порода. Боже, колко бързо се разпространявате, ужас.
    Нека си поговорим за споделянето. Хората тук споделят ужасно много неща, които ги радват, които ги натъжават, които творят и т.н. Нямат правото ли? Ако един художник (какъвто не твърдя, че съм) рисува добре, рисува за удоволствие и все пак иска мнение за творбите си, това какъв го прави? Сигурно долен и ужасен.
    И ти ли ще я пееш същата песен? Аз не мисля, че рисувам хубаво. Рисувам хубаво за пред себе си и това ми е достатъчно, колкото да се задоволя душевно. И аз не браня драсканиците си, опитвам се да ви покажа, че сте злобни коне с капаци.
    Сещам се и за въпросите на даскалките, които те питат: "Какво е искал да каже автора?"
    Сещаш ли се? Не ми се обяснявай с неща като: "това говори, че...", ехо, аз съм тук?
    Също така нямам и намерение да ставам велик художник, че да ме учи някой.
    И е адски абсурдно да сравняваш хирург с художник. х)
    4XCOKИ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си