.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 94
    Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Ахаха на мен ми държиш сметка че те квалифицирам а в същият момент правиш същото с мен и после ми се цупиш че аз го правя? Това ми беше достатъчно да прочета от теб, за другото няма да си правя и труда. А злобата към теб е заслужена с много неща, които ти повтарям и повтарям, и съм ти казвала, че ми е такова впечатлението.
    После айде препрочети колко си нападателна и разбираща и как ме нападаш и обвиняваш, че не разбирам. Хъм не ме засяга, че ме нападаш, просот отново плямпаш без да мислиш. Явно съдиш по себе си и за т'ва си мислиш, че всеки човек от злоба, бил казал всичко дори и хал хабер да си няма за к'о иде реч. Само първите няколко "отговора" ми бяха достатъчни, за да разбера, че с тебе на глава не се излиза. Ти си знаеш своето и не искаш да признаеш, че грешиш. Аз си признавам, че сгреших да се занимавам с твоята надменна нахална особа. Лицемерието ти ми идва доста в повечко. За това повече нямам намерения да се занимавам с човек, който мисли, че знае всичко за всичко и всеки. А последното ти изказване (пропуснала съм средата на фермана) е просто толкова жалък опит да се направиш на жертва, че ми става ясно от кой тип хора си, айде лекувай се и приятно.
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Какво лошо има човек да изразява себе си както му е кеф?
    Дайте хората,които си пеят под душа за собствено удоволствие,да се гръмнат,защото не са гласовити като Павароти...
    Те със сигурност са неориентирани в живота и не бива да съществуват понеже правят това,което ги кара да се чувстват добре...

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    ей затова си направи блог, хем да ни спестиш от драмите си, хем ще има къде разни филмари да ти се слагат
    n00bs

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Luidgie Виж мнението
    е просто толкова жалък опит да се направиш на жертва
    Докато четях какво си писала, ми идваше да ти напиша точно това хахах, ако искаш ми вярвай, така че... прочети си пак мненийцето.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Абе вие да не полудяхте.
    nigga stole my bike

Мега фен
    темата отече
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Страшни сте :Д
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

щруделчето много обича да спори

Голям фен Аватара на TaylorGang
    Еми като е права в случея как да не спори.. тя си рисува ,защото това я кара да се чувства добре и е релаксиращо .. никъде не твърди ,че може да рисува перфектно и т.н и Luidgie почва да обясня пълните глупости .. какво като рисува повече от 10 години вече .. от коментарите и личи колко е във филма и колко е злобна .. щруделчето много добре я описа ;д .. 'Luidgie' взимаш всичко прекалено на сериозно .. момичето просто си рисува за кеф .. следователно к'во те бърка дали е хубаво или не ?!

Супер фен Аватара на Glamour92
    Не схващам.
    Километрични постове,а е ясно отдалеч,че нито един от спорещите няма да мръдне мнението си ни на йота.

*отделно,че всичко това можеше да го няма,ако щрудел просто беше игнорирала критиката на луиджи...обикновено така правят хората,на които не им пука кой знае колко за чуждото мнение,колкото и изразително да е поднесено то.
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Писателите, режисьорите, музикантите, художниците и всички останали артисти (професионални или не) трябва да са душевните хирурзи на нашето общество. Трябва да изразяват себе си и да ни показват как виждат всичко около тях през своят мироглед. Трябва да ни карат да се замислим, да почувстваме, да усетим, да прозрем, да видим нещо различно. Трябва да ни въздействат, да ни променят, да ни помагат...Да ни вдъхновяват; да олицетворяват чувства, емоции, копнежи и фантазии; да материализират мнението си, животът (си), миналото и бъдещето (си). Те трябва да накарат аудиторията пред, която представят творбите си да изпитат нещо. Какъв иначе е смисълът да го правят (не да правят творбите си, а да ги показват!!!!)?
    Това, което щрудел е нарисувала е празно. Това е чалгата на изобразителното изкуство. Заради подобно изкуство и начин на мислене обществото ни е мъртво духовно и не просперира.

И повярвайте ми, аз по никакъв начин не искам да спирам щрудел да рисува, пее, пише и като цяло да си изразява простата душичка и главичка по какъвто начин иска....Обаче не разбирам защо го показва. Замислете се - тя си прави кефа, идва тук и си печели нужните комплименти и драми. А вие какво печелите? Какво печелите вие от нейното 'изкуство'? Щом тя самата не го намира за достойно какъв е смисълът да го показва пред вас? Получава се много парадоксално...
    Нямате ли малко уважение към сетивата си, че да търпите и подкрепяте подобно нещо сътворено от подобен човек?

Голям фен Аватара на OnlyGirl
    Цитирай Първоначално написано от TaylorGang Виж мнението
    Еми като е права в случея как да не спори.. тя си рисува ,защото това я кара да се чувства добре и е релаксиращо .. никъде не твърди ,че може да рисува перфектно и т.н и Luidgie почва да обясня пълните глупости .. какво като рисува повече от 10 години вече .. от коментарите и личи колко е във филма и колко е злобна .. щруделчето много добре я описа ;д .. 'Luidgie' взимаш всичко прекалено на сериозно .. момичето просто си рисува за кеф .. следователно к'во те бърка дали е хубаво или не ?!
    Ти го каза. Защо толкова я нападате?
    <3 d(ˆˆ)b

Мега фен
    Град
    <3
    хахахах то да е да се обидя, ама ти чуваш ли се какви глупости говориш?

'как търпите и подкрепяте подобно нещо от подобен човек' ?! все едно имам ГМО етикет на себе си :О Излез от филма човекО. хахахах ебати забавното ^^

И как можа да изпишеш такива неща в първия абзац и да ми говориш за печелене на нещо във втория?!? х) То ако става на въпрос, в тоя раздел се печели толкова простотия, че представя си нямаш. А аз какво? Пускам си драсканиците, които не претендирам, че са нещо кой знае какво или пълни със смисъл и вече вредя на обществото. :о
    Защо го показвам ли? Защото имам свобода на словото и изобщо свобода да споделям каквото си искам. С каква цел? Нямам представа. Разбираш ли, мен не ме обижда ако ми кажеш, че са ми грозни рисунките, че изобщо не ме бива и че са празни. Въпроса е там, че говориш (и не само ти) някакви абсурди неща, което си е смешно.

Всъщност наистина ми стана интересна темата за това какво печели човек от изкуството, а и като цяло от всичко, на което попада. Ти ако имаш акъл в главата, на каквото и да попаднеш, ще прецениш дали можеш да си отсееш от него, или да го подминеш. Така че нищо, на което попаднеш не можеш да обвиняваш и съдиш.
    Има толкова много видове изкуство и толкова много, от което ТИ като отделна личност.. за себе си не можеш да спечелиш нещо, просто защото може би не те влече, че ИДЕЯ си нямаш. Значи ли това, че не е изкуство и че някой друг не би го оценил? И за кой път трябва да кажа, че не мисля моите неща за изкуство? Защо си правиш съчинение разсъждение на нещо несъществуващо?

И защо употреби думичката 'трябва' толкова много пъти? Къде пише, че един артист (от каквато и да е сфера) е длъжен да служи на някой друг и ТРЯБВА да прави нещо заради някой друг!? ТИ само на тях ли се уповаваш и очакваш да те изпълнят душевно?
    А обмисли ли това, че смисъла, който е вложил даден художник в творбата си, може да е съвсеееем, съвсем различен за Гошо, Пешо или Иван и колкото и ясно да е представил това, което е искал да каже, или чувства, някой друг може да погледне през друго стъкло и да не види великия смисъл и това да няма никакво значение, защото именно това е изкуството - всеобширно и различно за всеки! Гнусно ми е, че изписа такива тъпизми.
    Последно редактирано от ShtrudeL : 08-11-2012 на 01:08
    4XCOKИ

ЩрудеЛ леко че много пръцкаш и ше земеш да се наакаш. Гнусотиите ги пишеш ти. Очевидно не разбираш нищо, спри да пръцкаш че диария може да те хване.

Мега фен
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Мега фен Аватара на machoka
    мхм тука нещо много артЪ критикари се събрахте, дали е време да се намеся и аз ))

Изпитвам душевен оргазъм като гледам толкова много букви, може и да ги прочета някой ден.
    Цитирай Първоначално написано от deFakto
    MNGO SYNM PQIN MANIA
    Цитирай Първоначално написано от eatshitsfuckinbitchezhah
    това попринцип са си задълженията на жената- да готви, да чисти и прочие

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от SexWithKillers Виж мнението
    ЩрудеЛ леко че много пръцкаш и ше земеш да се наакаш. Гнусотиите ги пишеш ти. Очевидно не разбираш нищо, спри да пръцкаш че диария може да те хване.
    брех колко добре си запознат/а със здравословното ми състояние
    заобиколена съм от толкова прекрасни хора, които ме разбират *плаче от щастие*
    при това все Уригинални
    4XCOKИ

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    брех колко добре си запознат/а със здравословното ми състояние
    заобиколена съм от толкова прекрасни хора, които ме разбират *плаче от щастие*
    при това все Уригинални

Мега фен
    Град
    <3
    удивително е как успяваш да събереш цялото си мнение, което не се съмнявам, че е многопластово и с дълбок смисъл в картинка
    4XCOKИ

удивително е как успяваш да събереш цялото си мнение, което не се съмнявам, че е многопластово и с дълбок смисъл в картинка
    Удивително е как се заяждаш за една картинка. И да мнението ми за теб е точно показано в картинката. И точно ти не ми говори за "многопластие"
    Последно редактирано от SexWithKillers : 08-11-2012 на 12:09

Мега фен
    Град
    <3
    жалко, че го приемаш като заяждане
    4XCOKИ

жалко, че го приемаш като заяждане
    Жалко че се хващаш за всяка дума, сричка и изречение, което показва как хората не те харесват. (сега ще ми кажеш че съм злобен и тъп и че ти завиждам, както на другите казваш)

Супер фен Аватара на vankovvv
    Град
    Кофата
    Даже не сте интересни :/
    Always wanna play but never wanna loose

Мега фен
    Град
    <3
    ок
    4XCOKИ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си