.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1856

Hybrid View

Повече от фен Аватара на Just.Smile
    Цитирай Първоначално написано от ralinka17 Виж мнението
    От Пловдив съм и тая година ще съм 7 клас , чудя се къде да кандидатствам в ЕГ Пловдив или ЕГ Иван Вазов , вие какво ще ми препоръчате ?
    И аз съм от Пловдив. Тази година бях седми клас и много се чудих къде да кандидатствам. Бала ми беше висок (35,178 ) така че щяха да ме приемат и в двете. Все пак избрах ЕГ "ИВАН ВАЗОВ". Първо там се учат три езика. Второ училището участва в много проекти. Трето ако решиш да си с немски има още един плюс - сертификат, че обучението ти е завършено все едно в Германия. Така че ако искаш може да ми пишеш на лично, за да може като започна да ти кажа как е.

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Just.Smile Виж мнението
    И аз съм от Пловдив. Тази година бях седми клас и много се чудих къде да кандидатствам. Бала ми беше висок (35,178 ) така че щяха да ме приемат и в двете. Все пак избрах ЕГ "ИВАН ВАЗОВ". Първо там се учат три езика. Второ училището участва в много проекти. Трето ако решиш да си с немски има още един плюс - сертификат, че обучението ти е завършено все едно в Германия. Така че ако искаш може да ми пишеш на лично, за да може като започна да ти кажа как е.
    Точно това е супер тъпото на Руската гимназия,че се учат 3 езика и в крайна сметка нито един не можеш да научиш като хората.Имам страшно много приятели там и това е по техни думи...
    ЕГ'Пловдив' си е номер едно,много исках там,но за малко не ми стигна бал-а .

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Just.Smile Виж мнението
    Трето ако решиш да си с немски има още един плюс - сертификат, че обучението ти е завършено все едно в Германия.

Това не е вярно, не обърквай хората. Никакво обучение не е все едно завършено в Германия. Дипломата си е само българска за средно образование. Ако си издържиш DSD-то, взимаш сертификат за владеене на езика и толкова - ниво В2 или С1, зависи как се представиш на отделните компоненти.При по-ниски резултати просто не го взимаш. Има и такива, демек неиздържали го .Те ходят и държат платен изпит DAF извън даскало, в изпитен център, ако им трябва сертификат. Но при всички случаи DSD от езикова е сертификат само за езика, който се издава от Германия,но не приравнява обучението ти в гимназия у нас с това в Германия. Последното се случва само в 2 паралелки на випуск в 91 НЕГ в София. Те взимат и немска диплома за средно образование. Затова и не държат DSD. Всички други одобрени от немска страна училища , включително и в Пловдив, са само с DSD. Завършваш си с наша диплома за средно и в най-добрия случай и със сертификат на ниво С1 за владеене на езика по европейската езикова рамка. Това е.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си