- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Снимки Vol.47
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Всички, които изброи, не стават за гушкане.
Рибките са прекрасни и можеш да ги гледаш като хипнотизиран 2590345 часа.
Зайците миришат много.
За костенурките не знам, ама не ме привличат.
С хамстерите имам най-много стаж. Бягат ти из ръцете и да дават да им се радваш, ебати гадовете. Иначе са пуФкави и сладички.
Но от съжителството си с котето си... бях най-щастливото човече на света. <3 Грижех си се прекрасно за него и никога не ми е тежало. Спеше с мен и мърррркаше и си ме обичаше ^_ Но пък ме будеше в 5 часа сутринта със скок върху главата, при което рефлексивно го забивах в стената без да искам.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
http://www.youtube.com/watch?v=xNPF7...feature=relmfu
free orgasms for ya
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
едни приятели във варна имат ебати ненормалния..огромен, вграден в барчето им в хола, соленоводен
бозил съм 2 часа пред него![]()
апък отидох оня ден в Деса и ѝ видях рибите...милите животни
аквариума беше зеленясал ;S
даже и предложих да го изчистя
гледала съм декоративен заек и не е истина за един ден колко трици може да разхвърля
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
искам си купя свиня 100 кила да си я гледам да стане 200 да ражда по 8 прасенца и да ги продаввам
то густо, то пусто
"You can choose to blame your circumstances on fate or bad luck or bad choices. Or you can fight back.
Things aren't always going to be fair in the real world. That's just the way it is.
But for the most part, you get what you give.
The rest of your life is being shaped right now, with the dreams you chase, the choices you make, and the person you decide to be.
The rest of your life is a long time. And the rest of your life starts right now."- Haley James-Scott
почти всякакви животни съм гледала
единственото, което си е заслужавало беше една смесица между боксер и питбул
бях го озлобила срещу всичко живо освен към мен
веднъж беше погнал един турчин
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...78759427_n.jpg
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Той е много грозен всъщност. Дебел е, а го храня с роял канин в точно определени дози. Ушите още не си ги е изправил и крайниците му са бели все едно е мазан с тебешир. Плюс че на живо не знаеш куче ли е, мишка ли е.
якуза, не е това ест.
онова беше огромно, като клекнех беше глава и нещо над мен.
-M.B.
Да съм го казала? Казах, че кучето е грозно.
-M.B.