.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2975

Hybrid View

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    проклета ревност от бивша, по-красива от мен приятелка . дъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъ
    Тегли и майната на тая и да не ти пука, камо ли да го ревнуваш. Какво като е по-красива от теб? Щом му е бивша, а ти настояща, значи е избрал теб, пред нея, и е преценил, че ти си човека за него, а не тя.
    Иначе знам какво ти е. Преди извесно време една бивша на мъжа ми беше започнала пак да се опитва да се докопа до него, но не и се получи.

по темата: Все същото ... Притеснена съм и не съм на себе си вече 4ти ден. Бях отказала цигарите, пак ги почнах порай тея проблеми ... А той от ден на ден се влошава вместо да се оправя. Намразих ги вече всичкото лекари! Що за човек трябва да си за да предозираш някой с лекарство и да го натровиш!!! Нямам думи просто.

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Заспало ми е, ама не ми се ляга все още ;д
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Тегли и майната на тая и да не ти пука, камо ли да го ревнуваш. Какво като е по-красива от теб? Щом му е бивша, а ти настояща, значи е избрал теб, пред нея, и е преценил, че ти си човека за него, а не тя.
    Иначе знам какво ти е. Преди извесно време една бивша на мъжа ми беше започнала пак да се опитва да се докопа до него, но не и се получи.

по темата: Все същото ... Притеснена съм и не съм на себе си вече 4ти ден. Бях отказала цигарите, пак ги почнах порай тея проблеми ... А той от ден на ден се влошава вместо да се оправя. Намразих ги вече всичкото лекари! Що за човек трябва да си за да предозираш някой с лекарство и да го натровиш!!! Нямам думи просто.
    Не знам дали ти е успокоително, но може да се влошава просто като развитие на това, което са му дали и после да последва бърз процес на възстановяване щом не е взимал повече. Наблюдавала съм подобно нещо. Тъй че горе главата.

Заспало ми е, след час някъде излизам. Ужасно ми се прави нещо ново и имам 800 000 идеи, а математиката ме гледа обвинително.
    Последно редактирано от SisiStrange : 08-13-2012 на 05:16
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    .
    и мама ми говори същите неща, когато стане въпрос за такова нещо. успокоително е, наистина.

пт: днес съм в настроение въпреки мноооооогото неща. ;;;3;3
    http://ask.fm/iwwkaa

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си