.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2975

Hybrid View

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Cloud9 Виж мнението
    Когато си търся симптомите и предполагаемите болести в чичко Гугъл винаги се оказва,че имам тумор на мозъка. Стискам палци да не са верни при теб интернет диагнозите!
    Мда, аз също стигнах до това заключение и спрях да чета. Четвъртък/Петък на лекар и там ще му мисля.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на Cloud9
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Мда, аз също стигнах до това заключение и спрях да чета. Четвъртък/Петък на лекар и там ще му мисля.
    Най-добре е на лекар,макар че благодарение на тях доста години бях с доста крайни и неверни диагнози. Стискам палци всичко да е наред при теб!

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от Cloud9 Виж мнението
    Най-добре е на лекар,макар че благодарение на тях доста години бях с доста крайни и неверни диагнози. Стискам палци всичко да е наред при теб!
    Мда. Споко. Аз заради интернет яко се бях уплашила, че имам рак на ларинкса :Д В един момент вече се бях примирила със съдбата си и се молех да мога да говоря след операцията :Д Отидох на лекар, нищо нямаше. Настинка или нещо такова.

Сдухано ми е.
    Everything changes, but beauty remains ...

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Пожелавам ти успех, дано нищо да ти няма. Само бъди спокойна, всичко ще е окей

Нда, нещо ми е ужасно тия дни. Особено вчера и днеска. А снощи просто беше .. без думи. Не знам какво ми става, не мога да седя около хора. Въртят ми се разни неща в главата, свързани с него. Силно се надявам да са някакви глупости, защото иначе хич няма да е добре.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си