- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Снимки Vol.47
Само от дупките между краката има смисъл у тоя живот.
Е, на някои на нослето им седи СУПЕР секси, едни такива миниатюрни обички.. мгмгм пфф агг авв
тука обаче като някво огромно загрижено семейство ,всеки с идеите си кое на кое ще навредиКвото сам ти щъкне на китарата това е ,останалите са други хора с разллично мислене
Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..
Абе Вие разбрахте ли к'во е станало...? Днеска от МОМН са решили учебната година да почне не на 15, не на 17, а на 1 септември и ще приключи на 31 май. Защото по времето от 31 май до 15 юни ще е задължително да тренираме някой спорт в училището ни. Защото голяма част от децата са с наднормено тегло пък и така ще се открият нови таланти в спортовете. На сайта на МОМН е качена информацията с повече подробности.
по котките на автара ти бих го предположил ,онова клише че които обича котки обича и хората е вярно с поне 4 доказани пред мен примера !!!!!! Плюс това грижовните ,хуманните,тези които влизат в твоята реалност и са внимателни спрямо теб са на изчезване .. затва като усетя някои подобен в реалния живот и го пазя и ценя,защото са абсолютен дефицит![]()
Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...24599160_n.jpg
ей го е мерзавеца... надупчи ми дясната ръка, понеже се опитах да го погаля след като го снимах... явно не остана доволен
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
да, щото затворих вратата към терасата и не може да ходи на гости в комшиите
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
защо се кланяш на животно ? те служат само за храна и развлечения
n00bs
последна година ми е - мисля да се възползвам на макс![]()
Хах,аз последната година не ходих на даскало за да уча за матурите :Д
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
http://i.imgur.com/vap6o.jpg
квоооооооо?
Започваме на 1-ви ли? Квоооооооо?
Bunch of crap.
Абе простотии само, на 17 си почваме.
Снимка
maDamn