- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Запитване
Какво бихте си помислили ако видите някое момче с космати крака по плажа или центъра! Питам щото 90% от мъжете си епилират краката и ми е някакси неудобно всичките ми приятели да са с обезкосмени крака а само аз с космати чувствам се изостанал апък не искам да си ги бръсна .................... По-принцип съм спортна натура ходя на фитнес редовно та мисля че с обезкосмени крака ще ми се подчертава релефа както митьо Крика си ги маха СНИМКА ------>
Секси ли е?
Последно редактирано от I love Music : 08-14-2012 на 18:29
Ходи така, както си се харесваш. И аз не си ги бръсна и не виждам лошо в това.
Изостанал се чувствал…![]()
Мъжете, които си бръснат краката, скубят си веждите и тн не са никакви мъже. Меко казано противно ми е. Ква е тая мода да си по-женствен от гаджето си.
Някои ги харесват без, други със. Зависи от жената.
Попитай ме какво ще си помисля за мъж с епилирани крака![]()
Пфф зависи. По принцип мен не ме кефят момчета с обезкосмени крака, ама не ме кефят и такива, които имат "козина". Познавам едно момче, което има наистина доста стабилно окосмяване по краката и не мисля, че е много красиво и така. Ако имаш нормално окосмяване, а не "вълча козина" няма никакъв смисъл да си премахваш космите.![]()
Луд ли си да се бръснеш щото другите били така.... Стой си както ти е кеф, по-голямата част от момичетата не им пука особено много с кви крака си. Иначе може да ги минеш с машинката, така че да не е съвсем гладко, пък и да си с по-малки ако толкова тряя да си като другите
...
۰۪۫٭•.
И кво като си ги бръсна бе? Пак съм с путки а вие само ми лафите некви ... а тоя ламер пък, хаха девствения батко .. xD
Ами айде бягай при путките, не ми лафи тука с тоя шопарски диалект. И не ми дръж сметка. Девствен ли съм, какъв съм, аз си знам.
Ти луд ли си, окосмените крака са зверски секси <3
(гнусно ми е само като са мн тъмни космите и мн бяла кожата, ама и тва се оправя)
Аз си предпочитам мъжете мъжествени. Епилираните крака НЕ са.
Аз лично се епилирам....ако ще и гей ме наричайте аз съм за епилацията.... :/