.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33
    Голям фен Аватара на Eskapel4o

Презервативи

Здравейте .. исках да попитам тея които са с повече опит кои презервативи са най-добри на Durex не от тея на "Стани баща" Благодаря ви предварително за отговорите

На мен лично много ми харесват Sensation на Durex, мисля че така им беше името. Също така Ultra thin са добри, Arouser също

Супер фен Аватара на nymphadora
    Стига да не си идиот,няма презерватив тип "стани баща".

Голям фен Аватара на Eskapel4o
    Цитирай Първоначално написано от nymphadora Виж мнението
    Разбира се ! просто се шегувам

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    аз лично съм си фен на риъл фийл на дюрекс
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Eskapel4o Виж мнението
    Разбира се ! просто се шегувам
    Не, не се.
    Презервативът от 20 стотинки върши същата работа като Дюрекс-а, само че не даваш толкова пари.
    Иначе... ония с мириса (Select май бяха), Love, Real Feel, Jeans съм пробвала, ама от женска гледна точка... никаква разлика няма.

Extra safe са прекалено дебели и почти нищо не се усеща,иначе другите стават.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от nymphadora Виж мнението
    Душа, далеч сме от идиоти и двамата, ама един спортекс ни излъга преди две лета, а не е като да нямахме натрупан стаж с тази марка...

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

^Аз Спортекс не съм пробвала,но много двойки са си патили от тях.Сега ползваме Mondos и не сме имали проблеми *чука на дърво*

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Ние пък четвърта година само Спортекс ползваме и проблеми не сме имали никакви.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    ◊ До скоро използвахме само и единствено Durex. Ползвали сме доста голяма част от видовете, които предлага тая марка и проблеми , за щастие, не сме имали. От женска гледна точка, аз лично не виждам разлика помежду им. Ползвали сме май всичко, без ultra тънките. Иначе от седмица - две сме на Sure. 1, 55 струват. Доволни сме. Доста са здрави, даже май лично на мен по - ми допаднаха тия. Имаше мисля, че 2 - 3 вида от тях. Обикновено с плодове, оребрени и с точки. Веднъж ползвахме Sportex , но на мен нещо не ми понасят. Веднъж, също, сме пробвали и едни от 25 стотинки, и за щастие, проблеми не е имало. И се надявам да нямаме. ◊

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    Спортекс .
    Hostis Honori Invidia

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Аз много съм си патила от Спортекс... не са мис е късали абсолютно никакви презервативи... но бях хванала гъбички или нещо подобно, като алергия мислех, че е в началото, но приятеля ми го лепна същото
    Колкото до Дюрекса ... Ultra thin, real feal, love ... тия най-много ги харесвам

Еми Durex Love са хубави , ама най-добре си е без :Д
    На много малко хора им пука НАИСТИНА! Другите са просто любопитни!

-----------------------
    Все попадам на неподходящи . . в това ми е таланта . . . . !

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Айде да не е "без", особено след като нямат опит. Иначе за момчетата не знам, на мен ми харесваха Sportex, а имаше едни на Durex със загряващ ефект - бяха ми ужасни. За момичето не е от голямо значение какъв е презерватива, момчетата са по капризни в това отношение, а и на всеки му харесва различен вид. Sportex имат едни с черна кутийка с китарка, мисля че Power бяха - те ни харесваха и на мен и на приятеля ми. И тея от аптеката на бройка дето са също не са лоши и не съм имала проблем с тях.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Дам права е xXxPETYAxXx че мъжете са по-капризни към презервативите. Ще си позволя да дам пример от личният си опит - на мен ми харесваха Arouser и Sensation защото са оребрени, но мъжо каза категорично не - стягали му много и едвам едва м ги слагахме. Минахме на elite ( лилавите, които според мен са най-хубавите им на дюрекс ), да ама почнаха да се слепват като дъвка при развиването им надолу по ствола на пениса, накрая се спряхме на Select ( онея с плодчетата ), малко по-дебели ми се виждат, но поне при развиването им нямахме проблеми. Е накрая ни писна и минахме без ( но това си е само за хора с опит и добра сексуална култура!!! ).
    Та като обощение според мен Elite и Ultre thin са най-добрите им.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Дам права е xXxPETYAxXx че мъжете са по-капризни към презервативите. Ще си позволя да дам пример от личният си опит - на мен ми харесваха Arouser и Sensation защото са оребрени, но мъжо каза категорично не - стягали му много и едвам едва м ги слагахме. Минахме на elite ( лилавите, които според мен са най-хубавите им на дюрекс ), да ама почнаха да се слепват като дъвка при развиването им надолу по ствола на пениса, накрая се спряхме на Select ( онея с плодчетата ), малко по-дебели ми се виждат, но поне при развиването им нямахме проблеми. Е накрая ни писна и минахме без ( но това си е само за хора с опит и добра сексуална култура!!! ).
    Абе, помня, че имаше време, в което ти не признаваше друг презерватив освен Дюрекс и абсолютно отричаше правенето на секс без гума. Карай де, здраве да е, хората променяш убежденията си с правилния човек.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Е накрая ни писна и минахме без ( но това си е само за хора с опит и добра сексуална култура!!! ).
    Хора с добра секс култура да ,но твоята е нулева!
    Иначе PinkPanther е права - тея от 0.20 пари дори повече ме кефят - имат разни аромати на супер цени!

Durex Elite и Durex Select най-честичко си ползваме.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    За случайна забивка , бих ползвал DUREX ( аз такива забивки не правя твърде съм обвързан )
    Но в сериозна връзка , ако си имате доверие , и що годе нормална сексуална култура то тези на бройка от аптеката също вършат работа .
    Ние ползваме SURE с моята приятелка , и даже сме по доволни от DUREX-a
    Още малко и ние ще почнем без , чакаме само да стана на 18 , поне да мога да си понеса последствията
    въпреки , че не бих отказал да стана млад татко обичаме се , що пък да не си направим бебче
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    обичаме се , що пък да не си направим бебче
    В Лондон ще те гледат ултра мега хипер странно да дундуркаш бебе на 18 годинки А на стрийт танците с теб ли ще го вземаш?За късметче така? Шегувам се,естествено

По темата:Нито аз,нито той имаме кой знае какви претенции към вида.Караме го само на Дюрекс Лов,че малко по-тънко ти идват като са по 4.Иначе почти всички останали на Дюрекс сме пробвали,няма кой знае какво значение...Един съвет от мен-тея със загряващия ефект,мисля,че една оранжева кутийка беше,изобщо не ги взимай,пълен отврат са за жената.Нито на мен,нито на някоя приятелка досега са и харесали...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от BloodyMeri Виж мнението
    Хора с добра секс култура да ,но твоята е нулева!
    Иначе PinkPanther е права - тея от 0.20 пари дори повече ме кефят - имат разни аромати на супер цени!
    Ти пък откъде знаеш каква и е културата?Да не и светиш като нощна лампа,че да знаеш какви и колко са и познанията в секса?Щом си го позволява,значи си е направила сметката,че двамата имат опита и възможността да го правят така,харесва им по този начин и точка.Всеки сам решава за себе си.А и тя си предупреди,че сексът без презерватив не е за всеки,така че не дава лош пример на развратните малолетнички в сайта.Какъв ти е проблема така и не разбрах..?За разлика от повечето пикли,тя поне знае какво е овулация и как се изчислява,и не си мисли,че се забременява от орален или анален секс,или пък че Ескапела прекъсва започнала бременност...

А с тея от 20ст. и чекия не можеш да си направиш.Цената в 95% от случаите се определя от качеството.Повярвай ми,Дюрекс влизат в тях...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

нормално ли е да не тече кръв след първото сефте с момче?

Секс

Какво е чувството когато правиш секс с момче?

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от eatmyshorts Виж мнението
    Какво е чувството когато правиш секс с момче?
    We've got a troll over here , kill it before lay eggs!

Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93 Виж мнението
    В Лондон ще те гледат ултра мега хипер странно да дундуркаш бебе на 18 годинки А на стрийт танците с теб ли ще го вземаш?За късметче така? Шегувам се,естествено
    Имаш феноменална памет , похвално

Те вече си ме гледат така , тей че , не ми пука особено, с бебе или без те са особняци и си гледат странно !!
    Все още не съм си намерил къде да танцувам , видях 2-3 подходящи места и говорих с няколко човека , който танцуват по улиците но кято цяло ще бъде тежко , щото ги гонят доста често, а пък аз наистина искам да забавлявам хората , даже не ми е за парите , но ако има едно бебче до мен , хората ще дават парици не толкова за мен колкото за него (i can make good profit out of it )

По темата: Sure/Durex за мен са най-добри
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си